Artikkelista: Sirpa Selänne: ”Vauva toi aikalisän ikäkriisiin”

Kommentit (3)

Vierailija

Juttu oli hyvin mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu. Hyvin lämmin tarina ihanasta perhesta ja parisuhteesta. Sirpa on erittäin kaunis nainen ja onnellinen kun saa lapsia sekä seksiä mieheltä ,jota todella haluaa. Kuitenkin ällistyttävää on se, että pelkästään joku jääkiekkoilija tai kilpa-autojen ajaaja ansaitsee miljooneja, samassa kun erittäin hyvin koulutettu lääkäri tai diplomi-insininööri just ja just tulee palkkansa kanssa toimeen.

Vierailija

Itseäni ei kiinnosta tämäntyyppiset artikkelit. Mieluummin luen "tavallisten" ihmisten elämästä. Mielestäni juttu oli ristiriidassa pääkirjoituksen kanssa jossa puhuttiin kauniisti arjesta. Kun on onnellinen arjessa ja asiat sujuvat, ei mitään ihmetemppuja tarvita. Ja onhan se erilaista kun on määrättömästi rahaa ja aikaa. Kuinka moni meistä jaksaa töiden, siivouksen, ruuanlaiton jne jälkeen suunnitella menemisiä ja haluaa käyttää säästettyjä rahoja vain kahden ihmisen virkistäytymiseen? nimim. onnellinen 24 vuotta saman miehen kanssa ollut neljän lapsen äiti

Vierailija

KirjJoo onhan noi palkat ihan poskettomia. Ihminen, joka esim. pelastaa muiden ihmisten henkiä tai siivoaa muiden ihmisten jälkiä saa vain murto-osa. Arvostus on ihmeellinen asia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat