Pattaya?

Vierailija

Ukko on buukaamassa sukellusreissua Pattayalle. Joo, tiedän kyllä seudun maineen, mutta luotan puolisooni ja valintaa tekemässä oli monta tuttavapariskuntien miestä. Ehkä heidän perheessä on ongelma, ei meillä.

Minua kuitenkin huolettaa seudun turvallisuus: googlasin tietoja suomalaisten pitämistä majoituspalveluista ja löysin runsaasti mainintoja tappeluista, juopottelusta sekä asiakkaisiin kohdistuneista varkauksista.

Onko teillä arvon siskot kokemuksia kyseisestä paikasta? Ovatko suomipaikat (esim. eräs "***** majatalo") huonon maineensa ansainneet?

Kommentit (9)

Vierailija

Enemmistön päätös. Vaihtoehtoina on joku äijän nimellä oleva majatalo tai sitten toinen suomipaikka. Osa ei kestä kuulemma thairuokaa.

Vierailija

jos kyseessä on majoituspaikka nimeltä maikan majatalo, niin suosittelen, että ukkosi kavereineen lukee tuolta suomi24:n puolelta herran edesottamuksia ja majatalon tapahtumia!

similan

Pattaya onkin thaimaan "tunnetusti" paras "sukelluskohde"

On hyvä että puolisoosi luotat, siksi se kohteen valitsikin. Reissun jälkeen ei kannata sille ilman kortsua antaa:) Voi tulla vaikka sukeltajan tauti, maikan majatalosta:) 

Kohteessa on muuten turvalista...

Vierailija

Jännä jos menee Pattajalle sukeltamaan, muistuta kondomin käytöstä ettei tule yllätyksiä jälkikäteen, ja sukellusvarusteita ei välttämättä kannata ottaa mukaan, ehkä ei ole kuitenkaan aikaa ?

Vierailija

Jos ei thai ruokaa pysty syömään niin maikalta saa hyvää suomisapuskaa. Parempaa saa suomessa ravintoloista hakea. Jos ei maikkaa olisi niin lomalla painokin varmasti tippuisi.

Vierailija

Jos herra on sitä luokkaa ettei yksin uskalla lähimmästä e-marketista pyytää ruokakoria hakemaan niin parempi on kun pidät hänet kotona.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat