Artikkelista: Jippu: "Vihdoin mieheni on perheen pää"

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Lykkyä liitolle, mutta liiton kestävyyden kannalta on tietysti toivottavaa että artikkeli on kirjoitettu tietyiltä osin hieman kieliposkessa...

Vierailija

Hei siellä toimituksessa, montako Jippu- ja Chisu-kantta olette tehnet viimeisen kahden vuoden aikana? Jotain rajaa... (Muutenkin aika huomattava tuo Warnerin naisartistien edustus kansissanne.)

Vierailija

Järkkyä luettavaa, missä vika (haastateltava, toimittaja, toimitus?) että tuollaista päästetään myönteisenä ilmoille: suu kii ja keitä kahvia. Kuka itseään ja toista kunnioittava haluaa palata "mies on perheen pää" alistussuhteeseen? Älytöntä.

Vierailija

Jipun mielenterveydestä saa kyllä olla aika huolissaan. Näitä päättömiä juttuja näköjään riittää ja toimittajat hierovat käsiään kun tämä puhuu kuin automaatti täysin pidäkkeettömästi. :( Olisin MeNaisilta jonkunnäköistä suodatinta odottanut. Jipun silmissä on pelottavan tyhjä ja samalla all-over-the-place -levoton katse. Kunpa hän nyt löytäisi rauhan itsestään ja samalla pystyisi ottamaan vertaisensa häntä kunnioituksella kohtelevan kumppanin.

Vierailija

Voi herranen aika sentään :O En tosiaan toivo kenellekään pahaa, mutta ei ole kovin vaikeaa veikata Jipun seuraavastakin avioliitosta melko lyhyttä. Mitä ihmisen elämästä tulee jos ei ole oma-aloitteinen, eikö ole perin onnettomalla mallilla jos aikuiselle pitää sanoa koska nukutaan ja syödään?? Kannattaisi ehkä tutkiskella itseään ja aikuistua ihan rauhassa eikä ensimmäisenä sännätä naimisiin. Tähän vielä sekoitetaan päihdeongelmat niin eiköhän siitä soppa synny.

Vierailija

Miehellä on rikostuomio ja huumetausta eli on istunut linnassa ja kärsinyt päihdeongelmista... Sen lisäksi hän sanoo Jipulle, että "Turpa kiinni ja keitä kahvia".

Ei tarvi olla kummoinenkaan ennustaja tajutessaan, että huonosti tässä tulee käymään.... Veikataaanko alle vuoden kestoa liitolle ja varmaan äijä vielä mätkiikin Jippua, kun se on niin ihanan macho.

Vierailija

Uskomatonta, että me naiset kirjoittaa tuollaisen tekstin. Sääliksi käy Jippua, toivon että hän jo aikuistuisi ja lopettaisi tuon suhteesta toiseen hyppelyn. Opettelisi ensin tuntemaan ja korjaamaan itsensä, sitten voi suhteessakin onnistua. Harmittaa, jos nuoret tytöt ottaa tuosta mallia!!

Vierailija

Niinpä, Me Naisten toimitukselta tosiaan toivoisi jotain vastuuta tekemisistään.
Tämäkö on se kuva mitä naisten lehti haluaa levittää naisille uutena onnen mallina?
Nuori kaunis, mutta ilmeisesti henkisesti tasapainoton nainen laitetaan oikein kansikuvaksi ja sovinisten maailmankuvan pönkittäjäksi, Kirjoitelkaa lisää tämä tason juttuja, niin jää ainakin minulta tilaus uusimatta.

Jippu tarvitsee apua veikkaan minä ennekuin tulee ihanan vankilakundinsa hakkaamaksi.

Vierailija

Olen samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat ja pidän juttua jopa jo hieman "mattinykästyyliin" tehtynä , jolloin järkevälle ja tavalliselle lukijalle tulee jutusta huono olo. Elämänsä säälittävästi sotkenutta julkisuuden henkilöä käytetään pönkittämään lehden myyntiä, lukija tajuaa olevansa olevansa osa julkisuuskoneistoa ja jo juttua lukiessaan potee suorastaan huonoa omaa tuntoa siitä, että edes lukee.

Jipun "turpakiinni" lausunot sekä säälittävät että raivostuttavat. Säälittävät siksi, että moinen kertoo niin suurista ongelmista oman olemisen kanssa, että niitä on turha ilman psykologin tms. koulutusta edes arvailla ja se olisi jopa vastuutonta. Raivostuttavat siksi, että kuten joku jo totesi, lehteä lukevat myös nuoret tytöt ja on pöyristyttävää antaa sellainen kuva, että komentelu ja alistaminen olisivat hyvän miehen tai parisuhteen tunnusmerkki. "Turpa kiinni" on vähintäänkin huonoa ja lapsellista käyttäytymistä, mutta se voi olla jopa alistamista ja henkistä väkivaltaa, joka taas on usein osa myös fyysistä väkivaltaa. Huolestuttavaa siis kaiken kaikkiaan, Jipun elämässä ja yleisestikin. Vastuu on kuitenkin lehden.

Vierailija

Kamala juttu tosiaankin henkisesti pahoinvoivasta ihmisestä. Olen harkinnut Me Naiset- lehden tilaukseni lopettamista, nyt alan olla varma asiastani.

Vierailija

Ihmettelen kuten osa teistä muistakin kommentoijista,tätä jatkuvaa Jipun "ylistystä". Kyseessä pitäisi olla naisten lehti,ei teinilehti.Ilmiselvästi keskenkasvuisen ja epävakaan "artistin" jatkuva haastattelukierros alkaa jo tympiä,en jatka lehden tilausta kun nyt määräaikainen päättyy.

Vierailija

Tosimiehet eivät lähde lässyttämään "numerolehdelle" parisuhteestaan. No jaa, jos muija ja vaho elättää, menehän se niinkin. Oli kyllä pohjanoteeraus koko juttu. Kuka seuraavaksi kanteen, Henna Peltonen?

Vierailija

Minulle tuli mieleen Pasila-sarjassa esiintynyt Jemmica Laamasen hittibiisi:
" Juotit minut känniin
Heitit minut seinään
Mentiin kesällä naimisiin
Ajettiin purppuravaunuilla haaveunelmiiiin
Rakkautemme talvena jätit minut hankeen jäätyneisiin kumikyyneliin
Nyt vapaa olen nainen taas
Ja uskon ihmeisiin
Ja ihmisiin
Ja ihmeisiin
Ja ihmisiin
Ja ihmeisiin
Ja ihmeisiin..."

Vierailija

Mitä ihmettä varten te parjaatte täällä noita MN artikkeleita.Ei ne siitä miksikään muutu.Vaihtakaa lehteä...sillähän siitäkin ongelmasta selviää jos ei kerran jutut miellytä !

Vierailija

Olisi syytä muuttua, vastaavaa pohjanoteerausta vaikea ymmärtää ja siitä saa mielipiteensä ilmaista. Potuttaa, että sama lehti kansinaamoineen tulee vastaan joka kaupan kassalla, viikkoon ei pääse ärsytyksestä pakoon millään. Jotain vastuuta lehdelle, mitä haluaa sanoa. Olisi hyvä kuulla edes yksi järjellinen peruste, miksi julkaista tuollaista alentavaa typeryyttä. Ellei sitten varta vasten profiloidu roskalehdeksi joka pystyy myymään enää vain vastaavien juttujen ansiosta? Ketä oikeasti tuon tason juttu kiinnostaa?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat