Artikkelista: Syksyn kovin villitys: BB-seksi

Kommentit (6)

Vierailija

Virpi Salmi ei taida edes katsoa BB:tä kun ei tiedä mitä talosa tapahtuu, mutta on niin kiva kirjoittaa typeryyksiä todella hyvästä viihdeohjelmasta.

Vierailija

Tosi tyhmä juttu, tossa nyt ei ole mitään järkeä, ei ole hauska eikä edes totta, oli pakko kommentoida pitkästä aikaa kun harvinaisen typerä teksti

Vierailija

:)Virpi on nyt vaarallisilla teillä. Suomessa saa pilkata kaikkia muita " pyhiä "asioita surutta ilman mellakoita, mutta BigBrotheriin ei pidä sinun kajoaman....

Vierailija

Ei nyt millään pahalla Virpi, mutta olen tässä lueskellut muutamia sinun "uutisiasi" ja ihan mielenkiinnoosta haluaisin kysyä, oletko kenties TE-harjoittelussa MeNaisilla tai kenties jonkun ison jehun vaimo/tyttöystävä/rakastajatar vai millä krediteillä sinun juttujasi julkaistaan?
Mauton sarkasmi ja "6 syytä että" -juttusi eivät oikein uppoa ainakaan tähän lukijaaan, kommenteista päätellen ei myöskään muihin.

Odotan innolla sinulta hyvin perusteltua ja asiallista artikkelia, aiheet joista kirjoitat ovat kyllä olleet sellaisia mistä lukisin mielelläni hyvällä huumorilla höystettynä.

Vierailija

Pakko nauraa leveästi - paitsi jutulle, niin kommenteille. Tuotahan BB just on - wannabe-julkkisten toilailua sellaisiksi haluavien katsellessa ruudun toiselta puolelta. Kun toimintaa ohjaa vain julkisuushakuisuus ja tarve olla puheenaiheena, niin tämä on tuloksena. Tiivistettyä ja tislattua huomionhakuisuutta. Millaisella mielikuvituksella varustettu henkilö voi sanoa hyväksi viihdeohjelmaksi tirkistelyformaattia jonka keskeisin koukku on juottaa osallistujat määrävälein känniin saadakseen heidät tyrimään vielä vähän tavallista enemmän.

BB:stä tekee hyvän ohjelman se, että se antaa suhteellisen halvalla ajanvietettä isolle massalle ihmisiä, joilla muuten olisi liian vähän sisältöä elämässään. Kun Seiskakaan ei ilmesty joka päivä. Kauan eläköön BB - toivottavasti ohjelmaa elää vielä seuraavat sata tuotantokautta!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat