Maria Jungnerin elämä

Vierailija

Itkeäkö vai nauraa ? Olipa TAAS artikkeli pariskunnan on-off suhteesta.Kyllästyttää.... Asioita analysoitu näennäisen kypsästi mutta aina vaan ajetaan karille parisuhteessa.Vaikeita asioita kuten sairautta,lapsettomuutta joutuvat ns. taviksetkin käymään läpi eikä aina kompastuta ensimmäiseen vaikeuteen.

Kommentit (10)

Vierailija

Lehti tekee Marina Jungnerin vaalityötä ansiokkaasti! Ei voisi vähempää tämän tyrkyn murheet kiinnostaa. No, esilläolohan on tärkeintä!

Vierailija

Mitähän seuraavaksi keksisi ,että pääsis lehteen....jätän joka lehden ostamatta , minkä kannessa pienikin maininta ko.julkisuustyrkkypariskunnasta.

Vierailija

Tämä lellitty kotirouva elää oikein tyrkkyydestä ja suhteestaan: jos ei ole julkisuudessa, suhde voi huonosti. Menis terapiaan. Luulee olevansa jotain erikoista: itsetunto ei ole kohdallaan.

Vierailija

Mikä kotirouva. Hänhän on TV:ssä töissä. Eipä taida tämä ketjun happamien kommenttien kirjoittajillakaan itsetunto olla kohdillaan. Terapia voisi teillekin olla tarpeen.

Vierailija

Miten naiset voivat olla noin kärkkäitä mielipiteissään? Onko teidän elämänne niin katkeraa, että teidän täytyy purkaa sitä näillä palstoilla tuohon sävyyn? Mistä te tiedätte monestikaan asioiden taustoja, mutta olette valmiit kivittämään toiset heti kättelyssä? Ihan oksettaa lukea näitä TEIDÄN kommenttejanne!

Vierailija

Edellinen kirjoittaja. Samaa mieltä. Nainen on naiselle susi...))
Kyllä julkisuudessa olevat ihmisetkin ovat ihmisiä ja ansaitsevat arvostusta. Mitä oikeastaan tiedämme heidän elämästään?

Vierailija

Lyön vetoa. että noita happamia kommenteja kirjoittelevat rumat lihoneet ja työelämässä huonosti pärjänneet naiset. Tekee varmaan kipeää nähdä lehdessä kaunis nainen, joka sangen suurista menetyksistään ja vastoinkäymisistään huolimatta oan säilyttänyt positiivisuden.

Mielestäni juttu oli mielenkiintoinen juuri rehellisuyytensä vuoksi. Ei kaunis ulkonäkö ja "Suuri rakkauskaan" ole tietä siloittanut hänelle vaan rakkauteenkin tulee kolhuja ja julkkismies on samanlainen änkyrä kuin taviksetkin.
Tässä jutussa sentään oli mieltä verrattuna Jipusta kertovaan artikkeliin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat