Vierailija

Olen Itä-Suomessa asuva pian 20-vuotias poika ja toivoisin löytäväni ensisijaisesti samalta alueelta seuraa tytöistä/nuorista naisista. Olen noin 180cm pitkä ja ruumiinrakenteeltani jonkin verran sporttinen. Pidän liikunnasta, lukemisesta ja musiikista, osaan myös itse soitella monia soittimia. Olen hieman ujo sosiaalisissa tilanteissa, mutta muuten hyvin puhelias ja mukava sitten kun en enää jännitä ihmisten seurassa. Voisin sanoa olevani huumorintajuinen, fiksu ja luotettava, aika romanttinenkin ja haluaisin toteuttaa monta kaunista asiaa oman rakkaani kanssa vielä jonain päivänä. Mutta ensiksi hänet pitäisi löytää... Lähdetäänkö rannalle nauttimaan auringonlaskusta kietoutuneina toisiimme vai kävelläänkö käsi kädessä jonain hiljaisena talvi-iltana laitakaupungilla? :)

Toivon kovasti itselleni tyttöystävää joka haluaisi olla lähelläni, käydä kanssani harrastuksissa, jutella syvällisiä ja nauttia vaan elämästä ihan kahden kesken =) En etsi väkisin pelkkää rakkautta vaan myös harrastuskaverit, lenkkeilykaverit tai juttuseurakin kelpaavat. Olisi kuitenkin mukava jos olisit valmis kaiken kohdilleen sattuessa vakavempaankin suhteeseen! Odotan rauhallista etenemistä ja säännöllistä tapailua erilaisissa merkeissä, mikäli näin käy.

Sinulta toivoisin naisellisuutta sekä ulkonäön että luonteen puolesta. Tupakointia en hyväksy, mutta silloin tällöin voit juoda jos pystyt sen rajoissa pitämään. Itse olen täysin päihteetön ja absolutisti, joten toivon sinun hyväksyvän tämän asian. Haluaisin, että olisit myös ainakin jonkin verran urheilullinen sillä pidän itse kovasti erilaisista lajeista ja päiviini kuuluu vähintään 10 kilometrin verran lenkkejä. Sinun olisi siis hyvä jaksaa ainakin joskus lähteä perääni käppäilemään :)

Eli jos vaikuttaa siltä, että meillä voisi olla yhteistä, ota ihmeessä yhteyttä ;) Saat toki olla myös kauempaa kuin tästä kaupungista, mutta sitten tämä mahdollinen tapailu jäisi kovin vähälle mikäli se täysin minusta on kiinni. Lisää saa kysellä, ja voidaan myös vaihtaa kuvia. Jään odottelemaan...

Viestiä tai meseä saa laittaa osoitteeseen:

zxcinfinity@hotmail.com

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat