Artikkelista: Tee itse ihanat Jenkkilän bagelit

Kommentit (5)

Vierailija

Veden lämpötilalla ei ole väliä eli käyttää voi kädenlämpöistä, mutta myös viileää vettä. Vältä kuitenkin liian kuumaa vettä, koska muuten hiiva kuolee.

Terveisin,
Marja Samuli, ruokatoimittaja

Vierailija

Huono ohje. Taikina aivan liian löysää, jotta siitä olisi pystyny mitään bageleita tekemään. Tuli jotain epämääräisiä kasoja ja suurin osa taikinasta meni roskiin.

Vierailija

Olisi varmaan auttanut, jos olisit lisännyt jauhoja, jotta taikinasta olisi tullut leivottavampaa. Ohjeet ovat usein suuntaa antavia ainakin jauhomäärien suhteen, jauhot kun vaihtelevat esim. kosteuspitoisuuden suhteen, näppituntumalla usein joutuu menemään. Ei kun uutta yritystä kehiin paremmalla lopputuloksella.

Vierailija

Mihin on hävinnyt se lehden artikelissa ollut ohje baakelit ja  appelisiinituorejuusto + viinirypälehillo -versiolle ? Löytyykö jostain. Saisnko sen ?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat