Artikkelista: Kiltti vai ihan vaan marttyyri?

Lukittu

Tuntuuko sinustakin usein, että olet liian kiltti ja että sitä käytetään hyväksi? Ettet sittenkin olisi huomionhakuinen marttyyri?Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Olipa hyvä artikkeli. Löysin itseni siitä!! Ostin viimeksi lakritsituutteja, koska mieheni pitää niistä. Itse pidän eniten suklaatuuteista. Pakkasin kotoa muuttavalle kuopukselle parhaimman leipäveitsen ja itsekseni kiroillen hinkutan aamuisin leivästä siivuja huonolla veitsellä ..

väärällä tavalla liian kiltti

Hyvä artikkeli! Olen 25-vuotias mies ja aktiivinen urheilija sekä opintojeni loppuvaihetta suorittamassa. Elämän varrella on tullut erilaisia tilanteita vastaan, joista olen aina tavalla tai toisella selvinnyt. Jälkikäteen olen kuitenkin itse miettinyt,että pitikin taas suostua siihen ja siihen hommaan ihan vaan muita miellyttääkseni. Hienoa, että joku on kirjoittanut faktaa asiasta! Löysin itseni siitä ja pyrin jatkossa huomaamaan sekä kiinnittämään huomiota näihin asioihin, jotta osaisin olla oikeasti, vilpittömästi kiltti ja siten varmasti oma elämänlaatunikin paranisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat