Artikkelista: Mariska: "Ihastuminen on oksettava vaihe parisuhteessa"

Lukittu

Laulaja Mariska, 33, kyllästyy helposti miessuhteissaan. – Parisuhdetouhu on pieninä annoksina kivaa, mutta sitten alan kaivata yksinoloa.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Hupaisaa. Olen näköjään oudosti erittäin paljon hieman samoilla linjoilla Mariskan kanssa, en tosin niin paljon että vielä käärmeissä olisin... Tosin väittäisin kyllä, että nainen ei pysty menemään erakoitumisessaan meidän miesten tasolle sosiaalisempana eläimenä ja varsinkaan noin kaunis nainen joka joutuu olemaan paljon tekemisissä samanhenkisten itsevarmojen rokkikukkojen yms kanssa. Villi veikkaukseni on ettei kestä kovinkaan kauan ennen kuin neidillä on ns "pullat uunissa ja lieka kaulassa".

Vierailija

Eipä silti, kyllä Mariskasta hyvä äiti tulee kunhan saa pelkotilansa hallintaan ettei siirrä niitä pahasti lapsilleen. Synnytyskuntohan alkaa olla jo aika hyvässä mallissa-marathon ja silleen. Väkijuomien hallintaan olisi varmasti myös syytä paneutua jo 34-vuoden nuoresta iästä huolimatta... :)

Vierailija

Jos nyt sitten saa levy-yhtiöltä luvan sikiämiseen:) Olen samaa mieltä, alle nelikymppisenä naisille yleensä ne tenavatähdet siunaantuu nykyään tosin myöhemmin kuin ennen...

suomalainen 1958

Mariska on juuri tällaisena suorastaan ihana. Kaunis nuori nainen ja hieno lauluääni. Hän elää elämäänsä juuri niinkuin tahtoo, mitä siihen kommentoimaan. Kun sais joskus kainaloon..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat