Lempikarkkisi?

Vierailija

Meillä kaikilla on sellainen, varmasti. Olemme myöskin enemmän tai vähemmän merkkiuskollisia. Itselleni, ehkä lapsuuden vuoksi monellekin suomalaiselle, on tullut erityinen suhde Fazerin makeisiin (vaikka kieltämättä Maraboun kama on todella mukavaa vaihtelua), ja erityisesti 'kettukarkkiin.'

Vaikka kettukarkki ei ehkä ole se ahmittavin, on tähän kehittynyt erityinen suhde kun kaikki isoenot ja-tädit aikanaan näitä tarjosivat. Ehkä siitä syystä tähän karkkiin liittyy eniten muistoja, varsinkin sukulaisistani.

Toisaalta, aina eksyessäni candy kingin/vastaavan karkkihyllyn eteen, tuntuu kaikki irtokarkit tällöin lempikarkeilta ja niitä pitää kauhoa pussi pullolleen. : D

Saatan oll ehkä karkkihullu, koska luon tällaisia merkityksiä eri karkkeihin, mutta niin on moni ystävistänikin. Jos olette Fazer-faneja kuten minä, saatatte tykätä tästä ;) Ihana kettu nyt aina mukana.

http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/nokia/e...

Kommentit (1)

Vierailija

Hmm. Mulla lienee jonkin sortin salmiakkiaddiktio. Ainoa karkki mitä voi ahmia kunnolla. Tietty ei minkäänlainen addiktio koskaan ole hyvästä, mutta minkäs teet :)

Ehkä sentimentaalein pussi lienee Fazerin 'parhaat', noita oli aina sukukokouksissamme. Hehe. Paras lienee edelleen se appelsiinin makuinen kova ja pyöreä karamelli.

aika ihana toi Kettukarkkikännykkä!!! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat