Artikkelista: Näin perustat oman nettikaupan

Kommentit (6)

Vierailija

Hieno artikkeli, vaikka näin myöhään tähän törmäänki. Itse olen ollut aivan samassa tilanteessa, jossa hain toimialaa, joka ei olisi kilpailtu. Siellä menestymisen potentiaali on kuitenkin rajallinen. Nyt viimeisen vuoden olen auttanut verkkokauppiaita menestymään kaikkein kilpailluimilla aloilla ja se vasta onkin jännää, kun kuka vaan voi räjäyttää pankin netissä! :) Ei enää tarvitse olla keskustan liiketiloja ja maksaa kalliita vuokria menestyäkseen. Jos se ei kiinnosta, älä mene tänne: http://www.waudesign.fi/verkkokaupan-hakukoneoptimointi/

Vierailija

Mikset perustaisi kiinalaisen sekatavaran kauppaa tyyliin e-ville?

Myisit kaikenlaista halpatavaraa parhaimmillaan yli 90% katteella. Et tarvitse kuin tonnin pari pääomaa, et tarvi omaa varastoa, vaan ostat Kiinalaiselta halpatavaraa yhden kerrallaan ja myyt niitä 50-90% katteella hölmöille jotka ei tajua niiden todellista hintaa (=suomalaiset).

OpenCart / FreeCart on ilmainen verkkokauppaohjelmisto kotimaisilla maksutavoilla, tarjoa PayPal luotettavuuden vuoksi, lähes kaikki e-villen tuotteet voit ostaa käteisellä (yhden kerrallaan) parin korttelin alueelta Shenzhenin keskustasta tehtaiden omista myymälöistä (googlaa esim. Shenzhen Electronics Shopping), firman ja pankkitilin sille voit perustaa Hong Kongiin alle 1000 eurolla käymättä paikalla (googlaa Hong Kong corporation) ja Kiinan puolelle voi palkata ihmisiä postittamaan tuotteita, kk-palkka siellä alle 200 euroa.

Eli palkkaat Shenzhenin keskustaan Kiinalaisen joka päivittäin ostaa tilatut tuotteet käteisellä, pakkaa ja postittaa ne suoraan asiakkaille ja itse hoidat markkinointia arvostelusivuilla tietokoneeltasi ja vastailet asiakkaiden emaileihin. Tuotteiden postikulut Kiinasta Suomeen ovat lähes ilmaiset, shipping agentteja löytyy paljon. Lennot Hong Kongiin alk. 300 euroa Aeroflotilla, Shenzheniin pääset HK:sta metrolla, rajalta viikon viisumi Kiinaan minuuteissa. Pientä uskallusta ja seikkalunhalua toki vaaditaan, mutta kaikki tässä mainittu on paljon helpompaa kuin mitä ensin luulisi.

Et välttämättä tarvitse toimistoa, vaan voit tehdä kotoa käsin tietokoneelta kaiken. Markkinointi: kirjoittelet päivittäin netissä arvostelusivuille erilaisia kehuja omasta kaupastasi ja hyökkäät agressiivisesti kaikkiin jotka uskaltavat arvostella hintojasi tai laatuasi. Muista mainostaa epämääräisiä asioita kuten mukava, mutkaton, suomalainen, reipas, reilu, rehellinen, luotettava, yms. asioita joita on vaikea kenenkään kumota. Googlaa e-ville ja katso millä sivuilla "hintavertailevat" ja mainostavat ja mene mukaan samoille sivustoille. Suositeltavaa on myyjän ja maahantuojan vastuun välttelyn mahdollistamiseksi perustaa yritys Hong Kongiin. Näin et ole missään vastuussa tavarasi mahdollisesta myrkyllisyydestä tai vahingollisuudesta (googlaa mitä myrkkyjä usein löytyy Kiinalaisista halpatuotteista), vaan asiakkaasi on itse jos tilaa sinulta tuotteen Aasiasta.

Linkkejä e-villen tuotteisiin ebay:ssa (eli mistä näet tuotteiden oikean hintatason ja voit ostaa siis samat tuotteet paikallisesti Shenzhenissä), löytyy tästä osoitteesta:

http://samahalvemmalla.webnode.com/elektroniikka

Jos heräsi kysymyksiä niin vastaan niihin mielelläni tänne. Eikun kilpailemaan rahakkaista 90% katteista!

Haavelija

hyvä artikkeli. Itse pitkääkin haaveilin verkkokaupan käynnistämisestä. Lopulta uskalsin tehdä sen ja löytikin mukava ja luotettava toimittaja. <a href="http:\\www.nordcart.fi">Toimittaja</a>räätälöi kaupan juuri sellaiseksi kuin halusin:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat