Abortti vai ei....

Vierailija

Pakko saada puhua jollekkin,tuntuu että pää leviää ellei saa kuulla mielipiteitä puolueettomalta ihmiseltä. Elikkä olemme eronneet poikaystäväni kanssa aikaa sitten,mutta koko ajan on tiiviisti oltu tekemisissä (samalla tavalla kun seurustellessakin) vain pieniä breikkejä on ollut. Ehkäisystä ollaan huolehdittu kondomilla mutta se ei näköjään aina riitä. koko kesän ollut asiat muutenki huonosti ja hirveä stressi päällä joten tämä asia on vaan jotenkin jäänyt huomaamatta ja pääsi käymään niin että paksuksi pamahdin ja mahdollisesti vk 9 jo menossa ennen ku älysin testin tehdä. Tähän asti olen käyttäny alkoholia lähes joka viikko yhtenä päivänä n. 6-10 annosta jos ei nyt lasketa kahta viikonloppua jolloin olen ottanut n. 2 kaljaa + polttanut tupakkaa n. askin viikossa. Tasan viikko sitten tein testin ja sen jälkeen kaikki päihteet jätin tottakai pois koska tuntuu pahalta ajatella edes aborttia. ensiviikolla on ensimmäinen neuvola-aika ja tottakai kerron kaikesta päihteitten käytöstä ja riskit ovat selviä mutta onko muilla kokemusta samanlaisesta tilanteesta? abortti tuntuu enemmän ku pahalta vaihtoehdolta mutta totta kai jos lapsi on vahingoittunut alkoholinkäytön takia ennen kun tiesin raskaudesta abortti on paras ratkaisu mutta miten mistään voi saada takuita ennen syntymää.. exäni sekosi uutisesta ja raivostui ajatuksesta että pitäsin lapsen,nyt se soittelee perheelleni,neuvolaan,minulle jatkuvaan että saisi kaikki käännettyä minua vastaan ja tekemään abortin heti. jatkuva haukkuminen,kiristys ja uhkailu pahenee vaan ja koko ajan saan kuulla kuinka vastuuntunnoton ja ääliö olen koska olen vammauttanut lapsen ryyppäämällä tahallaan ja silti kannan sitä sisälläni ja että olen pilannut kaikkien elämän ja minun pitäisi kuolla. jopa "ystäviänikin" on saanut ajattelemaan samoin. kaikkensa tekee että tappaisin lapsen ja sen jälkeen ei oltais enää ikinä tekemisissä. miehen näkeminen ei nyt kiinnosta eikä meidän tulevaisuus millään tavalla vaan se mitä lapselle nyt käy ja olenko paha ihminen jos annan sen syntyä tähän maailmaan.. on sanoin kuvailemattoman paha olla vielä ku kaikki kääntyy vastaan

Kommentit (2)

Vierailija

Keskustele neuvolassa asiasta, mutta jos et oo jatkuvasti juonut niin tuskinpa lapsi on vammautunut tai mitään sellaista. Tupakanpoltonkin jo lopetit, osahan polttaa koko raskausajan ja silti lapset on ihan terveitä. Riskejä on olemassa, oli äitillä tosi terveelliset elämäntavat raskauden ajan taikka ei. Ja neuvoksi vielä, että jos neuvolassakin sanotaan, että luultavasti kaikki lapsella on kunnossa niin siinä vaiheessa kannattaa tehdä päätös itse. Sä kuitenkin sitoudut siihen lapseen eniten, jos annat sille elämän ja jos taat päätät lopettaa raskauden niin sä koet sen abortin ja jos siitä jää jotain traumoja niin kannat ne loppuikäs sitten. Sun exäs ja kaveris ei kuitenkaan itte joudu sitä aborttia tekemään ja ne ei joudu sitä kestämään. Itse en kannata aborttia, mutta ymmärrän jotenkin, että joskus sekin on yks vaihtoehto. Mutta tsemppiä! Ja älä anna muitten vaikuttaa sun päätöksiin! Jos et halua aborttia ja sut pakotetaan siihen, luultavasti koet siitä syyllisyyttä jopa koko elämän.

Vierailija

Noilla viikoilla ei vauvalle ole vielä kehittynyt suuria ongelmia alkoholinkäyttösi takia. Onneksi olkoon! Karista ympäriltäsi pahaa mieltä aiheuttavat ihmiset ja keskity hoitamaan itseäsi ja vauvaasi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat