Vierailija

Tätä linkkilistaa on kai käytetty ainakin parilla foorumilla, joten kopsasin idean ja linkitin tänne. Muilla foorumeilla naiset/tytöt ovat alle 20-vuotiaita, joten päätin kysyä teiltä mielipidettä. Olisi kiva, jos kertoisitte mielipiteenne alla olevista alushousuista, välttämättä en ihan samanlaisia löydä, mitä linkeissä on, mutta lähden ainakin hakemaan jotain noiden tapaista tai ostan jonkin noista, jos löydän. Olen 26-vuotias melko tiukassa ja suhteellisen lihaksikkaassa kunnossa oleva mies, ajattelin yllättää aivan ihanan 35-vuotiaan naisystäväni tällä kertaa vähän erilaisiilla alushousilla. ;)

Kiitän kauniisti, jos vastaatte ja kerrot mitä mieltä olette noista eri vaihtoehdoista perusteluineen? Thänks! =)

1. http://www.giggleberries.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/361x4...

2. http://global.rakuten.com/en/store/monkey/item/ck_u7063/

3. http://www.banglads.com/underwear-20/mens-briefs-22/doreanse-mens-micro-...

4. http://images.madeinchina.com/A917C7DE69B72446E040007F01003203/212/87052...

5. http://img.alibaba.com/img/pb/128/890/477/477890128_006.jpg

6. http://www.ebay.com/itm/CROOTA-NEW-Mens-Underwear-Brief-Bikini-Hipster-A...

7. http://www.iofferbrand.com/upload/ware/1960/20110303024504500.jpg

8. http://www.gd-wholesale.com/userimg/1/3645i2/mens-boxer-344.jpg

9. http://www.banglads.com/x-store-58/sexy-mens-swimwear-70/andrew-christia...

10. http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=56533&width=386&view...

Kommentit (13)

Vierailija

Jos sinulla on yhtä hyvä kroppa kuin kuvien malleilla, niin kaikki näyttää hyvältä.
Naisilla on kuitenkin yksilöllinen maku, joten muilta naisilta et saa yleistäpätevää linjaa siitä mikä olisi tyttöystäväsi mieleen. Sinun täytyy vain kokeilla yrityksen ja erehdyksen kautta. Tuskinpa tyttöystäväsi kokeilujasi pahakseen pistää vaan ilahtuu vaivanäöstäsi.

Vierailija

Joitakin mallia parempi kroppa ja johonkim malliin nähden hieman vähemmän lihaksikkaampi. Tiedän naisilla olevan yksilöllinen maku, mutta jos useampi nainen täällä, vaikka kehuu erityisesti jotain noista niin se on helpomipi valita. Tai jos esimerkiksi tuo kakkonen olisi totaalinen "nou nou" useammalle täällä, en ehkä ostaisi.

Kiitos hyvästä vastauksesta! Vastaajan ikäkin olisi kiva tietää, on kiva tietää millaisia vastauksia tulee minkäkin ikäisiltä. Toivottavasti eri ikäisest naiset vastailevat tähän. Kiitos vielä ja lisää saa laittaa kommentteja! :)

Vierailija

Kommentoin miehen ja ihmisenä naisten puolesta, koska naiset eivät vastaa:

1. mauttomat, edessä pieni lappu, sivuilla narut
2.takapuoli PALJAANA, edessä pieni lappu. HAHA
3.kokonaisuudessaan liian pienet
4.takapuolta näkyy liikaa, väljyyttä enemmän
5. samat voisi sanoa, aivan liian tiukat
6. todella pienet pakaroista ja muualtakin, hirveät
7.takapuolta näkyy aivan liikaa, miksi noin tiukat
8. BEST! :) miehen valinta, tarpeeksi lahjetta eli pitkät, väljyyttä on, hyvä ettei muotoja näy liikaa
9.takapuoli kokonaan paljas, nyrkkisääntönä on miehellä aina isommat alushousut kuin naisella, aina!
10. oikein armanit, erittäin kamalat, pylly paljaana?!

Vierailija

Yllä oleva on oikeassa, kuulun 99 prosenttiin jotka on samaa mieltä

1.sivut ja etuosa sais olla peitossa
2.peffa piiloon ja etuosapiilossa,+sivut
3.aivan liiiian pienet
4.turhan istuvat, peffaa näkyy, ei näin
5.kuin edellises
6.peffahan on näkyvil, puolikkaat näkyvät :O
7.peffa piiloon! paljastaa istuvuudessa liikaa
8.NAISEN VALINTA miehelle :). ei näy mitään liikaa
9.tossahan näkyy koko peffa pieni nirunaru, järkyttävät
10.onko noi oikeasti armanit, miksi ne tekee tuollaisia, hyh! :(

Erimieliset voivat sitten sanoa sanansa.

Vierailija

Yllä oleva on oikeassa, kuulun 99 prosenttiin jotka on samaa mieltä

1.sivut ja etuosa sais olla peitossa
2.peffa piiloon ja etuosapiilossa,+sivut
3.aivan liiiian pienet
4.turhan istuvat, peffaa näkyy, ei näin
5.kuin edellises
6.peffahan on näkyvil, puolikkaat näkyvät :O
7.peffa piiloon! paljastaa istuvuudessa liikaa
8.NAISEN VALINTA miehelle :). ei näy mitään liikaa
9.tossahan näkyy koko peffa pieni nirunaru, järkyttävät
10.onko noi oikeasti armanit, miksi ne tekee tuollaisia, hyh! :(

Erimieliset voivat sitten sanoa sanansa.

Vierailija

Jenkiftutiksen pelaajana olen tottunut käyttämään kakkosvaihtoehtoa. Maskuliinisena 31 vee ukkona olen kyl stringejäkin käyttänyt. Jopa miesten hipstereitä, jotka peittävät 2/3 pakaroista. 176/90 eli aika tanakkaa tekoa olen, lihasta suurin osa. En ole miettinyt kuin itseäni valitessani noita, toivon tietysti sitä että joku nainen tykkäisikin niistä?

Anteeksi naiset hirveistä mielikuvista, kun tahtomattaan joudutte miettimään tollasis pökis. :D

Vierailija

Tulin kotiin normaalisti ja yllättäen vajaa 30-vuotias mieheni oli puvussaan muutenkin laittautuneena vastaanottamassa minut ruuskukimppu kädessä. Ihanan komea ja kovakuntoinen kaveri, parasta on hänen luonteensa, tuota tapahtuu silloin tällöin. Juttu jatkuu.. hän vei minut keittiöön jossa oli oikein hienoa ruokaa ja ruoan jälkeen oli upeaa jälkiruokaa (jota hän ei ollut itse tehnyt). Oltiin syöty, juotu pullo punaviiniä ja naurettu.. tämän jälkeen hän ojensi lahjan, jossa oli upea ns. juhlamekko. Aivan täydellistä, hän pyysi kokeilemaan sitä heti ja sen tein mielelläni. Menin laittamaan mekkoa päälle vaate- ja pukeutumishuoneeseeni (ei niin hieno miltä kuulostaa, siis tuo huone). Mies oli sillä aikaa laittanut makuuhuoneen kauniiksi ruusuja, kynttilöitä, ihanaa tunnelmamusiikkia ja jotain pientä ihanaa. No, minä tulin pois pukeutumishuoneesta ja mies huhuili minua makuuhuoneesta, menin sinne näky oli ihana siis huonea ja kaikki se muu, mutta järkytykseni mies oli sängyllä STRINGEISSÄ vatsallaan sängyn päällä. Tältä hänen peppunsa näytti niissä Armanin stringeissä siis melkein (kuvassa malli ei mieheni) http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=56532&width=386&view... . Hän makasi sängyn päällä vatsallaa stringeissä, stringit ovat miehellä todella epäseksikkäät. Minä sanoin miehelleni kiukkuisesti (suutun korkeintaan kerran kaksi kuukaudessa): "Mitä tämä on?". Ilta päättyi siihen, menimme nukkumaan. Puhuimme asiasta seuraavana päivänä, hän heitti stringit pois ja kiitin vielä muuten hyvästä illasta, minkä pilasi miehen stringeillä makoilu.

Mieti, mitä ostat, mieheni käyttää nykyään VAIN boksereita, yhdeksi kerraksi jäi stringien käyttö.

Vierailija

Makuja on monia. SINÄ et tykkää stringeistä, MINÄ taas tykkään. Oleellista on takapuolen hyvä kunto. Turha tästä on kiistellä ja esittää yleispäteviä lausahduksia suuntan tai toiseen.

Vierailija

Mieheni odotti päiväpeitteen päällä armanin mustissa stringeissä, onhan sillä upeassa kunnossa peppu, mutta minusta se oli epäseksikästä, ei haluttanut yhtään. Jossain näissä nettikyselyissä ja livenä tehdyisssä kyselyissä selvästi suurin osa on tyrmännyt hyväkroppaisilta miehiltäkin stringit. Kuitenkin on hyvä, että toita kantasi esille eli rohkaiset juuri sporttipeppuja käyttämään niitä, koska monet luulevat etteivät ketkään naiset tykkää. Minunkin kannanottojeni takia.

Vierailija

Mun 25-vuotias avomieheni käyttää Bruno Bananin alkkareita, kohdassa 1:57-2:08 on pökät joita hän pitää, hyvin samanlaiset. http://www.youtube.com/watch?v=I0GPvkXfgJE&feature=related

Huomen aamul se nousee noissa, sit se menee keittiöön, ehdin siinä mukavasti kattoa hänen peppua. Sitten hän tuo kahvit sänkyyn ne jalassaan. <3 En tiedä seksikkäämpää näkyä! (mulla itelläni on silloin(kin) ihan tavalliset midi-sloggit ja rintsikat) =)

Vierailija

Itse olen 23v. Alusvaate laatikon pohjalla on 6 vai 7 stringit. Väriä ja mallia laidasta laitaan. Calvinia, brunoa,homia ja cleverin mallistoa. Oli kesä tai talvi niin ovat mukavia vaatii vain pienen totuttelun ja mieleisen mallin löytymisen. Tyttöystäväni tykkää katsella minua niissä ja on ostanu suurimman osan niistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat