Artikkelista: Dokumentti Turun taudista seisauttaa veret

Kommentit (3)

Vierailija

Kauheaa vasemmistokonservatiivisuuden pysähtyneisyyden ylistämistä. Hauskaa sinänsä että itseään moderneina ja edityksellisenä pitävät vasemmistoanarkistit ovat juurikin kaikkein konservatiivisimpia, he haikailevat paluuta impivaaraan niin energian, talouden, ruuantuotannon kuin näköjään rakennustenkin osalta. Eläkää nykypäivää fossiilit!

Ps. Lenin on kuollut aikaa sitten, kuten myös kommunismi. Herätkää todellisuuteen.

Vierailija

Kaikkea vanhaa ei voi eikä pidä säilyttää, ei varsinkaan kaupunkien parhaille ränsistyneitä slummeja. Ne on syytäkin purkaa ja korvata aikamme tarpeita vastaavilla rakennuksilla, toki hyvän näköisillä tai jos tarvetta uusiin rakennuksiin ei ole, tehtäköön viherlaue.

Vierailija

En kannata vanhojen purkukuntoisten talojen väkisin säilyttämistä ihan vaan siitä syystä että talo on vanha. MUTTA täällä Turussa jatkuu dokumentissa esitelty talojen repiminen rahanahneiden toimesta. Yllä olevissa kommenteista jää kuva että täällä kansalaiset yrittää suojella jotain ränsistyneitä slummeja??  huoh.. Täysin kunnossa olevia puutaloja jätetään tietoisesti heitteille, sytytetään öisin palamaan ja palokunnan käynnin jälkeen jätetään talo suojaamatta, jotta kosteus ja luonnonvoimat tekevät työnsä. Sitten jänskästi saakin rakentaja purkuluvan ja kaavamuutoksen läpi ja tilalle ilmestyy hiaaaano kerrostalo. Kuralan kylämäkeen joku paskiainen kylvi ehec-bakteeria -> elukat teuraaksi, navetta puretaan ja kulttuurimaisemaa kun ei enää tarvitse maatiaiskarjan vuoksi niin kauheesti suojella niin siihen sitten uusia kerrostaloja!

Siis käsittämätöntä miten läpinäkyvä teatteriesitys menee läpi. Täällä on tyhmää kansaa. Vituttaa kuulua tämmöiseen sisäsiittoiseen salaseuroja pursuilevaan paikkaan. Uusin esimerkki on Portsan lopussa oleva puutaloalue jonka joku nimeltämainitsematon rakennusvirma osti, runnoi hyvävelikavereidensa avulla purkuluvan läpi joka sittemmin tyssäsi portsalaisten vastustukseen. Ette ikinä arvaa mitä asunnoille kävi.. Yks kaks yllättäen koko paikka oli tulessa, palokunta sammutti ja rakennusyhtiö jätti suojaamatta rakennuksen. No rakennus makasi pitkään suojaamatta ja Portsalaisten aktiivisuuden vuoksi oikeusteitse saatiin uhkasakon saattelemana nämä mulkerot velvoitetuksi suojelemaan talon. Kyllähän sinne pressu ilmestyi. VAU! No sittemmin siellä pidettiin oikein hieno katselmus jossa median komppaamana hyvätveljet tutkiskeli taloa hengityssuojaimin varustettuina ja OHHOH!! talo onkin purkukunnossa! Eli tieten tahtoen jätetään talo suojaamatta tulipalon jäljiltä ja saatetaan talo purkukuntoon. Sitten näille hyvilleveljille tehtaillaan kaavamuutosta jotta saavat vähän rakennella kerrostalojaan puutaloalueelle. Samaan syssyyn meinaavat lanata Portsan ainoan puistoalueen ja rakentaa sinne kivasti kivannäköisiä kerrostaloja. JUMALAUTA.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat