Artikkelista: Himosisustajan puoliso: "Mielipiteelläni ei ole painoarvoa"

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Ahdistavaa olisi elää tuollaisen sisustajan kanssa, varsinkin jos kaikki tarvii värikoordinoida vaatteita myöten tai joka paikassa on jotain "romanttisia" hörselöitä. Ja jos nuo naiset haluavat noita sisustusjuttuja iltamyöhään tehdä, niin mikseivät tee itse vaan pistävät miehensä hommiin?

Vierailija

Juu kyllä homma menee liiallisuuksiin kun pient lapsetkin puetaan mustavalkoisiin vaatteisiin aivan kuin he olisivat jotain sisustuselementtejä. Maailma on täynnä ihania värejä, sääli, etteivät lapset saa nauttia niistä omien mieltymystensä mukaan vaan äiti manipuloi lapset tuohon tylsään musta-valkomaailmaan, mikä ei ole edes tyylikästä vaan kylmää ja tylsää.

Vierailija

Samaa ajattelin. Röyhelötyylisessä kodissa en pystyisi hengittämään. Mustavalkoisesta pidän ja sisustuskin hieno mutta ei sovi kotielämään. Näin kontrolloidusta tilasta tulee vankilamainen. Niin ja ne lapset, vähän väriä. Lapsilla kasvaa ajan myötä oma tahto, kasvanevat ehkä värinälkäiseksi ja toteuttavat koko skaalaa omassa elämässään. Myös itsetarkoituksellinen asetelmallisuus tökkii näissä kuvissa.

Vierailija

Toivottavasti jutussa oli kyse vaan toimittajan tarpeesta pakottaa nämä ihmiset yhden muotin alle, palvelemaan oman yksinkertaistavan juttunsa pointtia. Eri asia, miten kotona oikeasti toimitaan.

Vierailija

Kuvien perusteella aivan järkyttävän huono silmä noin mitä tulee sisustamiseen, nimimerkillä sisustuksesta jonkin verran pitävä mies

Vierailija

Makuja on monia. Tärkeitä on, että itse viihtyy omassa kodissaan. Vieraat saa olla eri mieltä. Me kaikki olemme omasta mielestämme varmaakin maailman parhaita sisustajia, mutta pakkomielteen puolelle hiukan menee lehden jutussa tuo homma.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi Meillä tyyli on kuin Jennyllä ja Jannella, mutta ihana seurata Sannan blogia... kaikkien kotien ei tarvitse, luojan kiitos, näyttää samalta :) Meidän perheeseen kuuluu myös 2 lasta, joten ainoa aika itselle, omille harrastuksille on kun lapset ovat nukkumassa, niin se vaan menee ja vielä jokusen vuoden! Äitinä minä vaatetan ja valitsen lasteni vaatteet, joten minun maullanihan ne tulee ostettua. Lapsilla ei ole pakko olla ryysyjä, vaikka aihe ei heitä itseään kiinnosta! On kiva kun on nätit vaatteet, eikä samanlaiset kun kaikilla kadun muksuilla. Ehkä nämä molemmat on sellasia nuorenperheen ajankohtasia asioita, kun se nyt vaan on mahdoton olla kokoajan hengailemassa jossain tuttujen kanssa yms.

Vierailija

Mutta miten nämä sisustajat voivat elää sen faktan kanssa, että kakka on ruskeaa, eikä mustavalkoista tai pastellinsävyistä? Kiitos Menaisille artikkelista, hyvistä nauruista ja olosta, että on sittenkin normaali!

Vierailija

Minunkin mielestäni kodin sisustaminen kuuluu sen huushollin kahdelle aikuiselle, jotka rumbaa pyörittävät, mutta millä helkkarilla saan mieheni kiinnostumaan sisustamisesta???? Tyypille on siis aivan sama, miltä koti näyttää. Pääasia että on sänky missä voi nukkua ja ruokapöytä jonka ääressä voi syödä ja tietenkin TV. Ihan sama missä huoneessa sekin on. Joudun siis aivan yksin miettimään, hankkimaan ja laittelemaan. Rahatkin siihen hankin kyllä itse, kuten käsittääkseni nuo himosisustajatkin.....vaikka: kun yhdessä eletään ja kulutetaan, niin molemmathan siihen osallistuu.

Vierailija

On uskomatonta se, miten tyhjää eräitten ihmisten elämä on, ja kuinka he etsivät vastausta ja tyydytystä tällaisesta täysin turhanaikaisesta asiasta. Koti on ensisijaisesti asumista varten, ja siellä pitää kaikilla olla yhtälaiset oikeudet elää ja hengittää. Nykyään onkin valloilla, ja erityisesti naisten keskudeessa, tehdä kauppaa mm. seksistä näitä "pikkupalveluksia" vastaan.

Täysin käsittämätöntä onkin juuri se, miten kaikki se vähäkin ilmainen hyvä hukataan tämmöisten turhuuksien roviolla ja rahaa syydetään täysin turhaan ovista ja ikkunoista näihin tuikitärkeisiin hankintoihin.

On todella ahdistavaa lukea siitä, miten pahoin eräät ihmiset voivat ja millaisilla asioilla sekä teoilla he lämänsä ja toiset ihmiset sekä ihmissuhteet arvottavat.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat