Artikkelista: Petra, 32: "Olen ollut sängyssä 130 miehen kanssa"

Artikkelista: Petra, 32: "Olen ollut sängyssä 130 miehen kanssa"

Lukittu

Petra on ollut sängyssä 130 miehen kanssa. Hän nauttii seksistä ja etsii samalla sitä oikeaa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (165)

Ymmärrän nuoren naisen halun olla tasa-arvoinen miehen kanssa. Totta kai nainen voi nauttia seksistä ja vaihtuvista partnereista ja kokemuksista. Ja jos maailma olisi tasa-arvoinen paikka, ei leimautuisi "jakorasiaksi" tai "ilolinnuksi". Tämän jutun luettuani minun kävi kuitenkin sääliksi Petraa, hänen vanhempiaan ja sukulaisiaan ja arvellutti jutun kirjoittaneen toimittajan arvostelukyky. Oliko tässä tarinassa välttämätöntä julkaista haastatellun kuva ja nimi? Oma seksielämä, oli se sitten iloinen tai laimea, kannattaisi pitää omana tietonaan, katso vaikkapa edelinen kommentti. Toivottavasti Petra sukulaisineen ei joudu kovasti tätä juttua katumaan. Se olisi ollut aivan riittävän mielenkiintoinen artikkeli ilman nimeä ja kuvaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykynaisten yksi suurimmista ongelmista käy selville tästä artikkelista. Seksiseuraahan nainen löytää vaikka kuinka komeasta miehestä tahansa mutta parisuhde on eri asia. Tässäkin nainen kertoo kuinka hänestä kiinnostuvat täysin väärät miehet. Panopatjaksi kelpaa pelimiehille mutta omassa päässään kuvittelee löytävän sellaisen parisuhteeseen.

Kuten kommenttiketju hyvin osoittaa, herättää seksuaalisuus - ja etenkin nainen aktiivisena osapuolena - edelleenkin valtavasti ahdistusta ja pelkoja. Seksuaalisesti osattomiksi jääneet purkavat turhautuneisuuttaan alatyylisiin kommentteihin.

Muistetaan nyt kuitenkin taas se, että miehelle jutussa kuvatun kaltainen toiminta on täysin hyväksyttyä.

Mutta erityisesti kannattaa muistaa se, että seksuaalisesti aktiiviset ihmiset harrastavat seksiä siksi, että se on kivaa. Itse olen "yhden naisen mies", mutta en koe minkäänlaista tarvetta tuomita niitä, jotka haluavat kokeilla monia kumppaneita petipuuhissaan.

Tietysti jutussa kuvatun naisen vaatimuksissa on paradokseja ja epäloogisuutta, mutta niinhän meillä kaikilla on - ainakin jollakin elämän osa-alueella.

Noilla kriteereillä Petra ei kyllä helposti löydä kuvailemaansa puolisoa.
Ehkä +40 v:nä jonkun puolta nuoremman kollin joka haaveilee vanhemmasta ja kokeneemmasta naisesta hetken, mutta vaihtaa pian ikäiseensä.
"Ai sä oot se Petra? Just, haen takkini..."
Kyllä mieskin huoripukin maineen saa näillä määrillä.
No, maineensa kullakin.

Kyllä lentäs tälläset Petrat heti kämpästä ulos jos paljastat olevansa vanha jakorasio. Seksiä voi harrastaa paljon, mutta vain muutaman ihmisen kanssa elämän aikana.

Yleiset kommentit näyttää olevan aika agressiivisia, mutta saahan jokainen elää miten haluaa.

Seksi on nyt saanut vähän liian suuren osan nuoren naisen elämässä.
Hämmästyttävää miten usein kiusatun historia johtaa naisten kohdalla tällaiseen miesten kautta pätemiseen. Kiusaaminen sekoittaa niin herkästi kiusatun pään ja tavan nähdä maailma. On tässä elämässä muutakin kuin tapailu ja seksi. Kuka edes viitsii täyttää viikkonsa eri seksikumppaneilla??

Eihän tässä nyt mitään väärää ole, mutta itseä ällöttää jostain syystä, enkä pystyisi katsomaan silmiin jos tietäisin, tai edes panemaan

Olet oikeastaan aika fiksu, olen päätynyt tekemään samoin 50ppisenä :D
tarpeeksi monta miesfloppia niin aloin vihdoinkin elää omilla ehdoillani ja miehet eivät enää jallita ja huijaa minua... toimin aivan samoin, treffailen, nain ja sehän on kivaa :) ....jossain on se oikea, kyllä se tulee vastaan...tsemppiä :)

Syvästi ymmärrän kyllä miestä, joka tarinasi kuultuaan ei halua sinua enää :) ja uskon, että miesten saaminen vähenee nyt kun tulit julki lehdessä kaikkien tietoon! Hyi sinua, hyvänen aika! -Ritva 51v

"Tigerin kaltaiset yökerhot ovat mielestäni pintaliitopaikkoja. Siellä miehet metsästävät typeriä glitter-tyttöjä, eivätkä tällaiset maalta tulleet tallerot erotu joukosta. Sellaiset miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, mitä naisen pään sisällä on, mutta eipä niiden miesten omassakaan päässä ole mitään."

Tuo kertoi jo kaiken, et saa miestä koska olet tallukka, ja miehet haluavat kauniin, fiksun naisen. Ei se että jakaa jalkoväliään jokaiselle, tee fiksuksi. Rumatkin naiset saavat miehen vaikka joka ilta mukaansa tai netistä, sillä miesten ns. panetus on sellainen että suurimmalle osalle kelpaa vaikka puun kolo väliaikaiseksi helpotukseksi.

"Viime lauantaina kävelin baarissa yhden ihanan näköisen miehen miehen ohi. Olin jo lähdössä kotiin, kun pyörähdin ympäri, palasin hänen luokseen ja tarrasin pyllyyn kiinni. Mitä sitä turhaan jallittamaan? Seuraavana päivänä olin kotona vasta viideltä iltapäivällä. Olen joskus luonteeltani vähän äijämäinen."

Juur tuolla helpon naisen "äijämäisyydellä" saa niitä miehiä, joille pieni helpotus tekisi hyvää. Siinä ei ulkonäköä katsota, jos nainen on halukas.
Se saanti ei naista tee erityistapaukseksi, pikemminkin päin vastoin.
En tällaisia kehuskelisi paljon, enemmän kertoo epätoivosta. Jos ei kunnon miestä saa niin ulkonäössä on jotain vikaa tai sitten luonteessa(hepsankeikka) tai älyssä, tässä tapauksessa lienee kyse kaikista :(kolmesta.

Eihän siinä mitään vikaa ole, jokainen elää miten haluaa. Tiedän vain sen, että itseäni kunnioittavana miehenä en ikinä kykenisi seurustelemaan ihmisen kanssa jolle puistossa kävellessä jokatoinen mies nostaisi kättä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat