Artikkelista: Krista Kosonen: "Omat asiani ovat aivan rempallaan"

Lukittu
Krista Kosonen.

Krista Kososen työtahti on kova, mutta hän pyrkii olemaan iisi itseään kohtaan. – Ainoat asiat, joista unelmoin, ovat oma koira ja saari mereltä.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Vierailija

Taas Krista Kosonen. Just vähän aikaa sitten muistan nähneeni MN:ssä hänestä jutun. Onko Suomessa muita näyttelijöitä, kuin nuoria naisia mm. Putouksesta?

Vierailija

Krista Kosonen on uusia tähtinäyttelijöitä, jollaisesta kirjoittaminen on paikallaan, koska on hän saavuttanut menestystä. Kyllä sitä kirjoitetaan paljon turhemmistakin tapauksista, jotka eivät ole tehneet mitään kunnollista. Kristalla tuntuu olevan järki päässä, eikä hän anna kirjoittaa itsestään mitä tahansa. Juttu oli hyvä, mutta väärin otsikoitu.Yyritettiinkö sillä hakea pientä sensaatiota?

On hyvä, kun nyt on tullut uusia lahjakkaita näyttelijöitä, koska vanhat eivät ole ikuisia. Tämä takaa alan jatkuvuuden.Krista on lyönyt itsensä läpi yleisön tietoisuuden yhdessä muiden Putous-näyttelijöiden kanssa.

Vierailija

Kristasta saa kaikin mokomin kirjoittaa. Yksi Suomen ylepyden aiheita. Hyvä roolimalli tytöille ja nainen, jonka ansiosta voi itsekin olla ylpeä siitä, että on nainen. Eli tyyppi, jonka takia ei tarvitse hävetä sukupuoltaan. Hyvä Krista!

Vierailija

Näyttänyt lahjakkuutta lähinnä vaatteiden riisumisessa kameran edessä ja näyttämöllä.
Ylpeyden aihe, hyvä roolimalli, lahjakkuus väitteet on huonoja vitsejä.

Vierailija

Minusta on täysin käsittämätöntä että näyttelijän työn ammattilainen sanoo, että "Viha on turha tunne" tai "Rakkaus on kaiken a ja o - kaikki muu on turhaa". Luulin, että näyttelijän ammatissa perehdytään inhimillisyyden eri puoliin ymmärtäen, suvaitsevaisuutta kasvattaen - miten muuten sitä voi näytellessään edes osata tulkita oikein? Viha ei missään nimessä ole turhaa. Se on ihmiselle yksin elintärkeä ja paljon kertova tunne. Ihminen, joka tutkii inhimillisiä tunteitaan ja niiden tarkoitusperiä, voi oppia hallitsemaan ja tulkitsemaan niitä, käyttämään niitä oikein ja oppia niiden avulla löytämään tien itseensä ja toiseen ihmiseen. Luulin, että näyttelijän työssä on pitkälti siitä kysymys.

polttopullo

ennen arvostin, nykyisin en. Mielipiteet hänellä on ihan diidaa. ainut hyvä on  että roolimalli nuorille ja kaikille, ettei ole sortunut muovipalloihin. Pisteet siitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat