Vierailija

pitäisikö naisten ajella karvoitukset alapäästä?
kuinka nuorena kannattaa harrastaa seksiä? ja täytyykö ennen seksiä käydä lääkärillä tai jossain?

Kommentit (8)

Vierailija

Uskon että on pelkästään naisen oma päätös huoltaa omalla tyylillä alapäätänsä. Pääasia on että nainen on tyytyväinen itseensä. Seksiä kannattaa harrastaa vasta silloin kun on siihen todella valmis, ilman kenenkään painostusta, hyvä seurustelupohja jossa tuntee olonsa turvalliseksi ja joka on kestänyt tarpeeksi kauan . Pääasia siis on, että luottaa omiin tuntemuksiinsa ja arvostaa kehoaan, eikä anna ulkopuolisten paineiden päättää puolesta.

Vierailija

Ei pidä. oma päätös. aikaisintaan 16v, mielellään myöhemmin. Et tarvitse lekuria, paitsi jos haluat e-pillereitä. Muista ehkäisy.

Vierailija

Jos haluaa vastaanottaa suuseksiä, pitäisin oletusarvona että alapää on trimmattu. Karvapehkoa ei ole kiva nuoleskella. Sama koskee muuten myös miehen alapäätä!

Vierailija

Ei pidä. Ei kovin nuorena eikä typerysten kanssa. Jos epäilyttää, ei kannata vielä. Ehkäisyn on oltava kunnossa, mutta lääkärissä ei tarvitse muuten käydä.

Vierailija

Karvoitusta ei kannata ainakaan kokonaan ajella. Halutessaan voi siistiä ihan vain saksilla pisimpiä karvoja tai ajella bikinirajat, jos käyttää niukkoja alushousuja. Suuseksiä normaalisti harrastavat ihan karvallisetkin, toisin kuin yksi vastaaja luuli.

Vierailija

karvoituksen voisi siistiä jos on kovin runsas.kannattaa mennä vasta sitten sänkyyn kun on siihen valmis ja mahdollisesti pitempi aikainen seurustelusuhde takana,jos joku asia askarruttaa kannattaa käydä kyselemässä vaikka terveyskeskuslekurilta,ehkäisystä kannattaa huolehtia ja jos ei ole vakikumppania-kortsuja kukkaroon.

Vierailija

totta. ja on jotenkin siistimpi olo kun ei ole karvainen.

Vierailija

Jos haluaa vastaanottaa suuseksiä, pitäisin oletusarvona että alapää on trimmattu. Karvapehkoa ei ole kiva nuoleskella. Sama koskee muuten myös miehen alapäätä!

Vierailija

Ei tarvi ajella karvoja alapäästä, ellei siltä itsestä tunnu että tarvitsisi ajella. Makuja on monia, toiset pitää siitä että naisella on karvoja alapäässä, toiset tykkää siistitystä versioista ja jotku ei pidä karvoituksesta ollenkaan. Mielestäni kovin nuoren ei seksiä kannata harrastaa, ainakaan vaan sen takia että kun muutkin harrastaa. Sitten kun siltä tuntuu että haluaa itse harrastaa seksiä, eikä kukaan pakota seksin harrastamiseen ja on vakituinen poikaystävä. Ennen seksin harrastamista ei tarvitse käydä lääkärissä, mutta varmaan voi käydä juttelemassa seksin aloittamisesta lääkärille, jos tuntuu siltä. Käyttäkää aina kondomia, ainakin aluksi hyvä ehkäisykeino, jos on seurustellut kauemmin ja varma ettei kummallakaan ole seksitauteja niin sitten voi harkita jotain muuta ehkäisykeinoa. Kondomin käytöstä voi lukea lisää esim. http://kondomitieto.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat