Artikkelista: Varo, siirtokunta-appelsiini!

Kommentit (5)

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi

Millä juridisella perusteella miehitettyjen alueitten siirtokunnat ovat laittomia? Tiettävästi ei millään. Vuoden 1922 Palestiinan mandaatti on edelleen olemassa, se on osa kansainvälistä oikeutta, ja se tunnustaa juutalaisten oikeuden asuttaa historiallisia asuinalueitaan Palestiinassa.

Nimim. Asioista selvää ottava

Vierailija

Samalla logiikalla, karjalasta tuotava puu / lopputuotteet olisi merkittävä vastaavalla merkillä. Vai onko tuo seikka päässyt unohtumaan.

Vierailija

Siirtokunnat Israelin alueella eivät ole este rauhalle vaan hallinto Ramallahissa...muslimien ylpeus ei anna periksi, pitää saada koko maa kuten palestiinalaislasten koulukirjoissa opastetaan. !! Myös Suomesta tulevat veronmaksajien rahat päätyvät joko ko. hallinnoon johtajien tarkuihin tai aseisiin. Suomalaisille on turha syöttää valheita,, Palestiina-nimistä valtiota EI ole olemassa, se oli brittihallinnon aikaan ja silloin sekä juutalaiset että arabit olivat palestiinalaisia. En osta teidän naistenlehteänne, jos tällaisia artikkeleita siinä julkaistaan, tosi puolueellista!! Boikotoikaa esim. syyrialaisia taateleita niin kohde on oikeampi !!

Vierailija

Enpä olisi uskonut että MN tälläistää soopaa julkaisee. Miksi EAPPI ei raportoi loukkauksia israelin puolella? Heidän vapaaehtoisensa kuvaavat vain israelin terroristeja, mites ne palestiinalaiset?
Suomalaiset syytävät EUn ohella Palestiinaan rahaa, jota sen kansa ei koskaan näe, koska raha päätyy valtion johdolle, tämäkin varmaan Israelin syy? Toki voimme lakata siirtokuntien tuotteiden oston, mutta se ei edistä rauhaa mitenkään, niin kauan kun palestiinalaiset haluavat positaa Israelin kartalta, on aivan sama mitä tuotetaan ja missä.

Vierailija

Eikö teistä ole väärin, että satoja vuosia maapäläntillään viljellyt palestiinalaisperhe ajetaan pois kodistaan ja tilalle muuttaa israeliaisia appelsiininviljelijöitä? Osa entisistä asukkaista tapetaan, osa pakkosijoitetaan uudelleen, osa palkataan työläisiksi farmille, osa kuolee vain suruun. Pahinta mitä ihminen voi toiselle tehdä.

En osta ainuttakaan ryöstetyiltä alueilta kotoisin oleva tuotetta. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat