Artikkelista: Hanki lomakosmetiikka marketista – parhaat tuotteet

Kommentit (4)

Vierailija

Onko yksikään näistä tuotteista eläinkokeeton? Siis ihan oikeasti eläinkokeeton... Olisi kiva, jos siitä olisi maininta juttujen yhteydessä. Äkkiseltään katsottuna en löytänyt yhtään eläinkokeetonta tuotetta. Biozellistä en ole ihan varma, se saattaa olla.

Vierailija

Joskus aikaisemmin käytin kalliimpia meikkejä, mutta nyt olen löytänyt paljon halvemmista tuotteista uudet luottotuotteeni.
Minusta Maybellinella on parhaat tuuheuttavat ripsivärit ja Isadoralla ja We Care Iconilla taas parhaat kynsilakat.
Aikaisemmin käytin Nivean silmämeikinpoistoainetta, joka maksoi vajaat 6€. Nyt ostin Rainbown silmämeikinpoistoaineen, joka osoittautui paljon paremmaksi, kuin Nivean. Ja maksaakin vain alle 3€.
Näitä ostan kyllä jatkossa!

Vierailija

En kyllä ite suosittlee mainittua Maybellinen Volum’express -ripsiväri -maskaraa piilolinssien kanssa käytettäväksi. Parempiakin löytyy http://www.piilareita.com Muilta osin samoilla linjoilla edellisen kommentoijan kanssa, yllättävän hyvälaatuisia meikkejä löytyy myös edullisemmista hintaluokista.

Vierailija

Voin suositella hiusvärin, jota käyttää tuttavani -hiussalongin omistaja. Hänellä on käytössä  FAIPAn hiusvärit, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Hän on ollut tosi tyytyväinen laatuun, kiiltoon ja väriin. Lisäksi totesin, että tämän FAIPAn tuotteet ovat edullisia ja helppokäyttöisiä (esim. City Life-kotihoitosarja shampoo +hoitoaine vain 14 euroa). Tuotteiden tuoksukin on kevyt ja miellyttävä, eikä liian terävä tai  makea kun joissakin hiustuotteissa. Eli lopputulos on kaikin puolin loistava. Tässä on ainakin pari linkkiä, joista saa tarkempaa tietoa tuotteista.

http://encanta.fi/brands/faipa-cosmetics/

http://www.faipa.net/default.aspx#

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat