Malta

Vierailija

Moikka!

Onko täällä ketään, joka olisi käynyt Maltalla?
Olen lähdössä toukokuussa Maltaan ja olisi ollut mielenkiintoista kuulla siellä käyneiden kokemuksia ja ehkäpä saada uusia vinkkejä reissuun.

Kommentit (4)

Vierailija

heips! 2005 lokakuussa tuli käytyä,erittäin mielenkiintoinen kohde kaikin tavoin. pääkaupunki valletta upea kokemus,ei voi käsittää sitä työn määrää kun kaupunki rakennettu! malta on myös tunnettu vilkkaasta yöelämästä,ainakin opiskelijoiden kohdalla.pieni varoituksen sana,yleiset vessat ainakin meidän aikana aivan järkyttävät,paperia ei ollut ja veden paine ei tahdo riittää huuhteluun joten aina paperia ja kosteuspyyhkeitä mukaan.muuten ei moitittavaa,voisin matkustaa uudelleen :)

Vierailija

Valletta on hieno kaupunki, Comino on aivan ihana sininen laguuni, jonne kannattaa lähteä päiväretkelle. Sliemassa on kaikki hyvät kaupat. Mdina, entinen pääkaupunki, on ihana vanhoine rakennuksineen ja siellä ihan huippu hyvä kahvila, jossa ihanat kakut.
Golden bay ja Paradise Bay hyviä uimarantoja.

Vierailija

Kävimme viime syksynä - Sliema oli pääpaikkamme. Karu paikka, hiekkarannat kaukana keskustoista. Ravintoloita oli moneen makuun, mutta äkkiä ruoka alkoi maistua kaikkialla samanmakuiselta - kania paljon tarjolla! Valletta aivan upea ja tutustumisen arvoinen paikka - siellä myös parhaimmat ruokaravintolat. Kohtalaisen hyvät shoppailumestat, vähemmän kuitenkin merkkiliikkeitä. Paikallisbusseissa kannattaa olla tarkkana, että saa rahasta oikein takaisin - muutenkin esim. retkillä helposti vähän jymäytetään... En menisi toiste, yksi kerta riittää - ihan turistikohde!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat