Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Eli siis oon valmistumassa parturikampaajaksi ja minun tarvitsisi tehdä lopputyötä varten vähän taustatyötä hiustuotteiden kuluttajista lähinnä naisista, olisin erittäin kiitollinen jos viitsisitte hieman vastailla :)

-Millä perusteella te valitsette hiustenhoito/muotoilutuotteet?

-Vaikuttaako ostopäätökseenne tuotteen valmistaja?

-Edullinen vaiko laadukas?

-Mistä ostatte tuotteen kampaamosta,elintarvikekaupasta vai erityisliikkeistä?

-Mimmoisia tuotteita käytätte ja kuinka tiheästi joudutte ostamaan lisää?

Kiitos jo etukäteen kaikille teille!

Kommentit (4)

Vierailija

Hei! Valitsen hiustenhoitotuotteet hiuslaatuni mukaan, ostopäätökseen ei vaikuta valmistaja, ihan sitä halvinta merkkiä en kuitenkaan osta vaan siltä keskiväliltä ja hiusten kunnon mukaan, shampoon ostan tavallisesta kaupasta ja geelin joko kampaamosta tai erityisliikkeestä, käytän vain shampoota ja geeliä, hiukset pesen n.3 kertaa viikossa, en osaa sanoa ostotiheyttä kun muukin perhe käyttää samoja shampoita, geeliä käytän joka päivä joten sitä joutuu ostamaan aika usein, oisko arviolta pari geeliputelia/kk. Onnea valmistumisen johdosta!

Vierailija

Ostan marketista koska en ehdi/jaksa/ei ole varaa erikoisliikkeissä juosta. Yleensä ostan sitä mitä on juuri mainostettu tv:ssä tai muuten mielikuvani tuotteesta on hyvä. Haluaisin ostaa luomua jne. tai kampaamotuotteita mutten jaksa vaivautua...joskus olen tilannut netistä hairstoresta ja ne tuotteet oli hyviä.

Vierailija

- Valitsen hiuslaatuni mukaan eli pääasiassa värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita.
- Sinänsä kyllä, koska mieluummin ostan kampaamotuotteita.
- Laadukasta, jolla on kohtalainen hinta-laatusuhde.
- Kampaamoista pääasiassa. Hiuslakan ja hiusvärit ostan "tavallisesta" kaupasta.
- Värjätyille hiuksille suunnattuja tuotteita. Ainakin shampoon ja hoitoaineen on oltava värjätyille hiuksille sopivia. Käytän toisinaan hoitosuihketta ja -voidetta. Muotoilutuotteista käytän oikeastaan vain lakkaa. Jos kuivaan hiukset kuivaajalla, laitan muotovaahtoa. Laadukkaat kampaamotuotteet kestävät aika pitkään. Ehkä n. 2-3 kk shampoo ja hoitoaine? Lakkaa menee useammin.

Vierailija

_ valitsen tuotteen pitkälti ennakkokäsitysteni varassa - siis tuotteen valmistaja vaikuttaa asiaan myös. Lisäksi hinnan ja tuoksun tulee miellyttää.
- molemmat, ennemmin kuitenkin edullinen.
- yleensä elintarvikekaupasta
- shampoo&hoitoaine, muotoilutuotteina hiuslakka sekä satunnaisesti muotovaahto tai lämpösuojasuihke tarvittaessa. Noin kerran kuussa joudun ostamaan,muotovaahtoa ja suihketta harvemmin!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat