Kristityn kirjoittama mielenkiintoinen teksti seksistä!

Vierailija

Erityisesti miehille:
YMMÄRRÄ VAIMOASI!

Kun edellä puhuttiin siitä, että vaimon tulisi antaa itsensä kokonaan ja iloiten miehelleen, on samalla alueella myös tiettyjä asioita, joihin erityisesti miehen kannattaa kiinnittää huomiota. Sillä tosiasia on, ettei mies aina ymmärrä vaimonsa erilaisuutta seksuaalisuudessa ja hän voi siksi toimia väärällä tavalla. Erityisesti tällä alueella kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin, joihin monet vaimot toivovat muutosta:

Arki makuuhuoneen ulkopuolella. Ensinnäkin miehen on hyvä ymmärtää, että vaimon kaikkein tärkein alue seksuaalisesti on hänen sydämensä. Hänelle seksuaalisuus on kokonaisvaltaista niin, että tärkeää on myös se, mitä tapahtuu makuuhuoneen ulkopuolella. Sillä jos hän myös makuuhuoneen ulkopuolella saa arvostusta, aikaa ja helliä sanoja, syttyy hän helposti seksuaalisestikin, mutta jos nämä tarpeet jäävät täyttymättä, voi häneltä lopahtaa koko seksuaalinen kiinnostus ja hän voi tulla kylmäksi.
Mitä tämä sitten aviomiehenä sinulle voi merkitä, kuuluu siihen varmasti se, että sinun tulisi korjata kyseinen asia. Sinun tulisi ennen kaikkea satsata vaimoosi myös jokapäiväisessä arkielämässä eikä vain makuuhuoneen sisäpuolella, koska hän kaipaa juuri sitä ja koska hän voi muuten tulla välinpitämättömäksi asiaa kohtaan. On kyllä totta, että tämä aluksi voi vaatia vaivaa, mutta etuna siitä on varmastikin se, että vaimon seksuaalinen halu voi silloin paremmin uudelleen herätä.

"Mieheni on liian nopea". Toinen asia, mikä miehen kannattaa huomioida, on, ettei hän ole liian hätäinen vaimonsa kanssa. Sillä kun hän itse syttyy tosi nopeasti - pelkkä vähäpukeisen naisen näkeminen voi sytyttää hänet hetkessä - ja menee helposti "suoraan asiaan", ei hänen vaimonsa ehdi aina kunnolla mukaan tähän nopeaan toimintaan. Silloin voi tapahtua, että mies on jo tyydytyksensä saanut, kun vaimo on vasta heräämässä seksuaalisesti.
Miten tämä asia sitten voidaan korjata, liittyy siihen varmasti se, että sinun miehenä tulee hieman odottaa vaimoasi ja hyväillä ja "lämmitellä" häntä tarpeeksi kauan, että hänkin pääsee kunnolla mukaan. Älä sentähden vie siitintä liian pikaisesti emättimeen ja yritä myös pidättää siemensyöksyäsi niin kauan, että vaimosikin ehtii kunnolla syttyä. Myös jälkitilanteessa sinun on hyvä huomata, ettet liian pikaisesti käännä selkääsi vaimolle ja nukahda, koska vaimo saa osan tyydytyksestä vielä huippukokemuksen jälkeenkin toisen läheisyydestä. Jos tämän teet, eli käännät liian nopeasti selkäsi, voi se olla suuri loukkaus vaimoasi kohtaan ja edelleen vähentää hänen seksuaalista kiinnostustaan.

Tarpeiden selvittäminen. Kun on kyseessä avioliiton sukupuolielämä, on siinä, kuten myös tavallisessa arkielämässä, mahdollista eräänlainen puhumattomuus ja että asioista vaietaan. Itseasiassa on hyvin tavallista, että avioliitossa voi joskus kulua vuosia tai jopa vuosikymmeniä ilman että tiedetään, miten toinen haluaa seksin tapahtuvan. Puolisot voivat olla kyllä hyvin selvillä toisen muista mielipiteistä ja ajatuksista, mutta juuri tämä alue voi olla heiltä salassa. He ehkä pelkäävät sitä, että jos he puhuvat epämiellyttävistä kokemuksistaan sukupuolielämässään, he voivat pilata senkin hyvän, mikä siitä on vielä jäljellä.
Jos edelläoleva tilanne on päässyt syntymään, on kuitenkin hyvä aloittaa keskustelu tälläkin alueella. Tosiasia on, ettei kukaan meistä tunne täysin toisen kehoa eikä ymmärrä täysin hänen tarpeitaan ja mieltymyksiään - olemme varsin huonoja ajatustenlukijoita.
Sentähden meidän on kysyttävä puolisoltamme, mistä asioista hän tykkää ja mistä ei sekä kuinka usein hän haluaa olla sukupuoliyhteydessä - toisen voi olla vaikea innostua seksistä, jos hän joutuu jatkuvasti "aterioimaan ilman ruokahalua".

Teksti on kopsattu http://www.jariiivanainen.net/apua_avioliittoon4.html

Kommentit (1)

Vierailija

Kylläpä oli hyvää tekstiä! Voi kun miehet ymmärtäisivät tämän . Minusta tuntuu, että olen kaiken tuon vaimona kokenut. Nyt olen tilanteessa, jossa meillä ei ole ollut seksiä kolmeen vuoteen. Olen yrittänyt kertoa toiveistani, mutta todellisuudessa niitä sitten ei kuitenkaan kuunnella eikä toteuteta. Seurauksena se, että seksi ei minua kiinnosta enää ollenkaan, ainakaan aviomieheni kanssa. Kyllä se niin on että naisen seksuaalisuus lähtee sydämestä!
A-L

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat