Artikkelista: Loihdi bilemeikki kesään

Lukittu
Meikkivoiteen kannattaa olla läpikuultavaa, jotta rusketus ja pisamat erottuvat.

Kesän juhlissa säväytetään silmillä. Kauniin läpikuultava pohjustus on tärkeä, ja aurinkopuuteri luo iholle hehkua.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Ihanaa, lisää tällaista "make up for dummies" -osastoa, kiitos! Paitsi nyt oon niin alottelija, että kysyn tyhmää: jos alaluomellekin laitetaan luomiväri ennen meikkivoidetta + valokynää, niin ei kai niitä sitten laiteta siihen päälle kuitenkaan. Eikö alaluomen häivytys mee pieleen, jos luomivärin laittaa eka? (öö siis ei alaluomen häivytys, vaan alaluomelle laitetun luomivärin häivytys :D )

Vierailija

Joo, tää oli hyvä juttu munkin mielestä! En ole ammattilainen, mutta tulkitsin ton niin että silmien ympäristö pohjustetaan ekaks, ja sitten meikki sen pohjustuksen päälle ja sitten muu naama meikkivoiteella. Eli ei ainakaan meikkivoidetta tai valokynää luomivärin päälle tietenkään. Ei se häivytys mene pieneen jos jätät sille tilaa, ja kun lisäät meikkivoidetta niin voit levittää sitä varovasti juuri siihen asti, missä häivytys alkaa. Eikun meikkailemaan, ja kiitos Rosannalle vinkeistä!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat