perheenrikkojat!

Vierailija

naiset ja miehet ,jotka ovat naimisissa......................ja petätte kumppanianne ja perhettänne...............niin olsi ihan kiva että ,myös ...............naiset ,niinkuin miehetkin jotka ............tulee rikkomaan toisen perheen ........niin tulisivat myös siivoamaan aiheuttamansa ..........jälkisotkun.............lasten itkeneet silmät ja psykologin maksut!!!!!!!!!!!!!!!!!Niiiiiiiiiiiiin jokainen maksaa aikanaan ,mitä kylvää sitä niittää!

Kommentit (3)

Vierailija

Eiköhän se ole se perheellinen joka on suurin syypää? On luvannut rakkautta. Mikä se sellainen rakkaus on että menee ja pettää? En lähtisi toista osapuolta syyttelemään. Aina ei ne edes tiedä, että toinen on naimisissa. Kyllä se niin on että naimisissa olevat pitäkööt yhtä. Jos ei pysty, niin kyllä liitossa on ongelmia. Miksi niitä ei korjata ?

Vierailija

Niin ja missä onkaan sen petturimiehen vastuu?? Ihmettelen aina näitä naisia, jotk a
nimittelevät toisia naisia perheenrikkojiksi, mutta miehellä ei ole mitään vastuuta asiasta. Hänet vain vei/vokotteli/vamppasi se toinen nainen ja mies avuttomana vikisee kun ei voi mitään toisen naisen houkutuksille.

Pettäjä on vastuussa teoistaan, ei kukaan muu. Toisia naisia on täällä ihan turha nimitellä ja syyllistää.

Vierailija

Valitettavasti, ei ole niin. Jos eläisimme täydellisessä maailmassa, k****päät saisivat mitä ansaitsevat, mutta emme elä. Pettämistä on kaikkialla. Ihminen ei ole yksiavioinen. Yksikään nainen ei voi pitkän liiton jälkeen ylpeillä sillä ettei häntä ole petetty. Se joka omasta mielestään voi, ei ole vaan koskaan saanut tietää. Piste. Eniten minua ärsyttävät ne naiset, jotka syyttävät muita siitä, mitä oma rakas on tehnyt. Siis anteeksi mitään? Kukaan nainen ei voi "raiskata" miestä, absurdi ajatuskin. Ja hemmetin monin nainen väittää tulleensa raiskatuksi kun jää kiinni. Naisella on tämä aseena, miehellä ei oikein mitään. Kännissä sekoillaan, sen pitäisi ymmärtää, ettei kukaan ole täysissä järjissään umpihumalaisena. Mutta, jos säännöt ovat aina ollee selvät, kysymys kuuluu: Miksi jäät sellaisen ihmisen kanssa joka on pettänyt luottamuksesi ja tietää tasan tarkkaan, ettet antaisi anteeksi. Sitä paitsi, jos rakastaa, antaa anteeksi. Ihmiset eivät ole palikoita, ketään ei voida omistaa. Jokaisella on oma mieli, ja kenenkään ajatuksia ei voi lukea. Jokainen on omanlaisensa. Vaikka mitä tekisit, ja vaikka kaikki tekisit oikein, voit silti joutua petetyksi. Turhaa syyttää itseään, ja sitäkin turhempaa sitä toista naista / miestä. Aikuisia tässä ollaan. Osataan kantaa vastuuta, jos halutaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat