Negatiiviset työkaverit pilaa kaikkien fiiliksen

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Rankan viikon jälkeen sain itseni jotenkin viritettyä positiiviseen työfiilikseen, kun työkaveri tuli taas purkamaan täyslaidallisen omaa turhautumistaan niskaani. Samaa valitusta olen kuunnellut viikkoja. Eikö töissä voisi keskittyä työasioihin vai miksi on pakko tartuttaa muihin oma negatiivisuus ja pessimismi? Jos ei viihdy tai usko yritykseen niin voi lähteä muualle. Aargh!

Kommentit (7)

Vierailija

Tunnistan itsestäni tuon valittajan: välillä on vain pakko käydä tilittämässä, ja työkaverit sen ahdistuksen tajuaa parhaiten. Yritän kyllä valita valituksilleni sellaisen kohteen, josta tiedän, että hän ei siitä ärsyynny.

Positiivisempaa viikonloppua!

Vierailija

Positiivisuus on vaan niin harvinaista välillä, joidenkin ihmisten on jostain syystä aina pakko kaivaa kaikesta jotain negatiivista. Jos ihan oikeasti on kaikki huonosti niin toki siitä pitä voida puhua, mutta negatiivisen energian jatkuva levittäminen ja kasvattaminen on epäterveellistä itselle ja ympäristölle.

Perspektiivi, ihmiset! Kaikki on kiinni omasta asenteesta. Vaikeimmatkin asiat voi käydä läpi niin, että ne saavat aikaan kasvua ja sydämen viisautta.

Voimia ja positiivisuutta molempien anonyymien elämiin! :)

Vierailija

Mua rasittaa, kun työpaikallani on muutama varsinainen pahan ilman lintu. Kellään ei saa olla hauskaa ja työssä ei saa viihtyä, kun nuo kyyniset ja suoraan sanoen elämäänsä pettyneet ihmiset valittavat koko ajan. Ovat kuitenkin sellaisia mielipidevaikuttajia, että kukaan ei uskalla sanoa vastaan.

Vierailija

Meillä on työpaikalla yt-neuvottelut käynnissä. Nyt ei kyllä kukaan valita vaan kaikki tekevät töitä kuin viimeistä päivää.Ottaa vaan päähän kuin kaikista negatiivisin ja huonoa ilmapiiriä luova tyyppi mielistelee nyt pomoja minkä ehtii. Olen vain itse yrittänyt ajatella, että teen työni, yritän olla ystävällinen muille enkä muuta voi.

Vierailija

Joo ymmärrän todella hyvin. Pari edellistä työpaikkaa oli todella myrkyttyneitä, viimeisin varsinkin. Suoraan ei puhuttu mitään. Kaikki asiat jätettiin pikkulappusille pitkin työpaikkaa ja niistä sai sitten lukea mikä mättää. Onneks pääsin pois ja nykynen työpaikka vaikuttaa ainakin näin aluksi tosi hyvältä.

Vierailija

Pahimpia on ylipirteät höheltäjät ja tekopirteät , enemmin kestän ne valittajat kun selkäänpuukottajat.. niiden "höheltäjien " muka tekevien johtoasemissa olevien ihmisten mokat ne alaiset kuitenkin paikkaa.. ja kuka vie kiitoksen. Itselläni jatkettiin työsuhdetta koska tein työni hyvin, lopulta se loppui , -koska en mennyt mukaan edessäpäin hymy naama, takana asiakkaitten haukkumis ym. operaatioon. jota nämä höheltäjät harrastivat kivutta. takana oli vaan se toinen totuus..

Vierailija

En minäkään jaksa ikuista valittamista ja muiden jatkuvaa haukkumista. Itsekin puran välillä paineita, mutta yritän kyllä ajatella ja puhua tasapuolisesti hyvääkin.

Nykyään, kun pahaa oloaan kaikille jatkuvasti levittävä ihminen änkeää työhuoneeseeni ja aloittaa valituksensa, kehun varauksettomasti haukkujen kohteena olevaa henkilöä. Ei ole tarvinnut sitten kovin montaa kertaa enää valitusta kuunnella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat