Artikkelista: 50 kiloa laihtunut Raakel Lignell: "Paino tuntui arjessani koko ajan"

Lukittu
Kuva Jouni Harala

Huoli terveydestä innosti Raakel Lignellin elämäntaparemonttiin. – Haaveilin salaa, että voisin käyttää vyötä ja korkkareita, Raakel kertoo.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Ja mikä oli ruokavalio, jolla mahtava tulos tuli? Ei sanallakaan mainintaa siitä, vaikka se on aika keskeinen osa painon putoamisessa.

Vierailija

Raakel on äärettömän kaunis nainen minkä kokoisena tahansa, mutta kyllä tämä muutoskin on upea! Kaunis pari ovat Nicken kanssa!

Vierailija

Kaikki sormet ristiin että tällä kertaa paino myös pysyy poissa! Koko aikansa julkisuudessa ehkä koko aikuisikänsä on ollut lihava, lyhyitä dieettiaikoja lukuunottamatta. Elämänmuutos kuulostaa liikuntamäärinensä niin radikaalilta että tässäkin on epäilystä pysyykö paino lopullisesti kurissa. Onnea saavutuksesta. :-)

Vierailija

Rakel on todellakin ollut aina upea nainen, mutta silloin kun fyyysinen kunto alkaa pettää ja terveys breikata, on syytä alkaa miettiä, josko liikunta voisi olla avuksi ja sen myötä useimmiten painokin putoaa. Rakelin tapauksessa tulos on ainakin upea!

Vierailija

"Nyt Raakel ahmii päivästä toiseen body attackia, pilatesta, body pumpia.

Tunnin treeni on hänelle vasta alkupala. Kylläiseksi hän tulee kahdesta, joskus vasta viidestäkin perättäisestä ryhmäliikuntatunnista. Mausteeksi hän tarvitsee vielä ripauksen kuntosaliharjoittelua, uintia ja kävelylenkkejä."

Tosi tervettä. Kohta saadaan lukea tilitystä ylirasituksesta, uupumuksesta ja takaisin korkojen kera tulleista läskeistä.

Vierailija

Itsellä kävi lähinnä mielessä kuinka voi olla aikaa ( ja rahaa) 20 kertaa viikossa harrastaa jotain jumppaa, pumppia jne. Yhdyn kyllä tuohon loppukaneettiisi: kotvasen kuluttua uutisoidaan ylirasitusta ja uupumusta, ja sitten kas kummaa kiloja tuli takaisin...

Vierailija

Upea Raakel! Ja ruokavaliosta, vähähiilihydraattinen. Pastat, perunat ja riisi mahdollisimman vähäiseksi. Paljon proteiinipitoista kasvisruokaa tai lihaa. Paljon, paljon hedelmiä, vihanneksia. Herkut yhteen päivään ja kohtuullisesti.

Vierailija

just näin. itse en ehtisi edes harrastaa liikuntaa tuollaista määrää joka päivä. töissäkin pitää käydä ja tehdä ns. arkiaskareet. mutta kiva kun jollain on mahdollisuus viettää salilla ja harrastuksissaan viisi tuntia joka päivä. kateeksi käy. tuosta ylirasituksen tilityksestä olen ihan samaa mieltä: vuoden päästä luetaan siitä.

Vierailija

Terveys toki tärkeä motivaattori, mutta itseäni ärsytti tämä MeNaisten linjaus että kelpaa kansikuvaan kun laihtuu. Sama juttu viime aikoina laihtuneen Wilma Schlizevskin ja Elina Kiikon kanssa - joista jälkimmäinen näyttt jopa pahalta, sairaalloisen laihalta. Että kanteen pääsee liian laihana, muttei ylipainoisena, oli kuinka upea nainen hyvänsä. Hieno viesti ylipainoisille lukijoille:( Tässä nykyisessä hengessä kun ylipainoa muutenkin pidetään melkein rikollisena...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat