Artikkelista: Reino ja Maria Nordin: "Meillä on järjettömän hyvä seksielämä"

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

On ylimielisyyden huippu sanoa että "olen kokenut saman (lyhyen ajan sisällä) kuin muut (pitkän ajan sisällä)" Vitut te mitään ole kokeneet. Lyökää tuohon se että lapset ovat kolmoset, äiti sairaalaassa puoli vuotta raskauden takia ja isälle pari mukulaa jo etukäteen ja tulkaa sitten selittämään miten on ollut vaikeaa. Ei tässä muillakaan helppoa oo ollut mutta ei olla sitä lehtien palstoilla revittämässä.

Vierailija

Ja ketä kiinnostaa jonkun seksielämän laatu - ja että vielä etukannessa. Rimanalitus kyllä oli nyt. Kuka ylensä on Reino Nordin?

Vierailija

Rimanalitus todellakin. ketä kiinnostaa Reino Nordinin seksielämä. En muuten koskaan ole lukenut Reinosta juttua, jossa ei mainittaisi mikä ja kuka on hänen mummonsa, äitinsä, isänsä ja siskonsa.

Vierailija

samaa mieltä että otsikoksi olisi voinut nostaa muunkin kuin maininnan seksielämästä-tulee sellainen iltalehti tyyppinen fiilis kun revitellään kannessa tuollaisilla, ei se kuitenkaan ollut mielestäni haastatelun keskeisin teema. Lisäksi haastattelu sai pitkästä aikaa itseni huvittuneeksi ja herätti myös närkästystä, kun pariskunta kuvasi elämän"kriisiään". Jotenkin se ehkä kuvaa tätä maailmaa missä eletään, että oletetaan elämän menevän oman suunnitelman mukaan ja kun esim.lasta ei kuulu kahden vuoden sisällä niin se on jo kova paikka..eihän ne lapset nyt ihan tilaustuotteita ole. lisäksi ekotalo projektit on sellaisia että itse en ikinä lähtisi noin isoihin haasteisiin rahallisesti ja muuten. Eli paljon on kriisin aihetta omien valintojen tuloksena. Ihmisillä nyt on keskimäärin kuitenkin isompia ongelmia kuin nämä pariskunnan sellaiset.

Vierailija

Toimituksessa näyttävät jutunaiheet olevan vähissä, kun pitää kirjoitella lähes tuntemattomien henkilöiden seksielämästä. Ja oikein kannessa kertoa tästä tärkeästä aiheesta. Kenelle muutenkaan kuuluu toisten seksielämä? Telkkarissa juuri meneillään olevassa Iholla -sarjassa Maria Nordin on kulkenut kameran kanssa ja kuvannut heidän elämäänsä. Ohjelmasta on saanut hyvän kuvan siitä minkälainen mies Reino Nordin on. Huutaa jatkuvasti vaimolleen ja kirjoilee lapsensakin kuullen. Jatkuvalla syötöllä suusta tulvii v -alkuinen sana.

Vierailija

Valitettavasti tämä oli lehden pohjanoteeraus haastattelujen suhteen. Jo tuosta otsikosta syntyi myötähäpeän tunne ja juttua lukiessa jotenkin se vain vahvistui. Tuli tunne hajoamispisteessä olevasta avioliitosta jossa nyt yritetään viimeisin konstein vakuutella kaiken olevan hyvin. Tuli sellainen surullinen fiilis koko haastattelusta. Ja jatkoa seurasi kun jälkeenpäin lehdissä oli juttua heidän kriiseistä. =( Senpä vuoksi varmaan"kaikki hyvin vakuuttelu". Onnettomilta he vaikuttavat jutun perusteella, jotenkin niin paistaa läpi tuon kaiken kehumisen takaa, hirveät syyllisyydentunnot, hyvittelyt, epätoivoinen yritys pystyä jatkamaan elämää yhdessä. Toivottavasti saavat elämänsä kuntoon.

Vierailija

Mulle on tullut Me Naiset yli 40 vuotta enkä tällaista etusivua ole kyseisessä lehdessä ennen nähnyt. Ihankuin joku Seiska tai Hymy. Toivottavasti kyseinen linja ei jatku.

Vierailija

Vaikea kuvitella huimaa seksielämää parille, jossa vaimo on. aikamoinen piipittäjä ja mies sika viimeisen iholla-jakson perusteella, ei edes lastaan tunnista leikkipuistossa?

Vierailija

Tilasin pitkästä aikaa Me naiset-lehden uudelleen ja aloin jo epäilemään valintaani. Aivan ällöttävän masentava artikkeli. Kuinka kahden lapsen vanhemmat, jotka ovat vaivaiset kaksi vuotta yrittäneet lasta, kehtaavat puhua lapsettomuudesta. Muutkin "kriisit" kuulostivat lähinnä teinitasoiselta asioiden liioittelulta, jolla ei ole mitään oikeaa todellisuuspohjaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat