Artikkelista: Hurahditko karppaukseen? – Mieti tätä!

Kommentit (7)

Vierailija

"lihaa kannattaisikin syödä syöpäriskin takia viikossa vain 300 grammaa"

Löytyiskö kirjoittajalta viitettä siihen tutkimukseen jossa on löydetty linkki yli 300 gramman viikottaisne lihansyönnin ja syövän välille?

Vierailija

Paska kommentointiloota... Kirjoittaa pitkät sepustukset ja tulee kirjoittaneeksi väärin vastauksen kysymykseen niin sinne haihtuu kaikki..

Noh, tiivistettynä, taas tätä samanlaista skeidaa "ravintoasiantuntijoiden" suusta. Mielipiteitä löytyy, mutta ei sitten niin mitään perusteluja niille.

Vierailija

Karppaajat syövät lähes 1,5 kiloa lihaa per viikko ?? Mistähän tuokin on temmattu! Joka päivä ei tule lihaa edes syötyä , saati että päästäisiin tuollaisiin määriin!

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi

Ei muuta ku possunkylkisiivua pannulle ja hapankaalia kaveriksi. Liha on hyvää ja terveellistä, toisin kuin soija ja viljat.

Vierailija

300 grammaa. Aika jännästi saatu pyöreä tasaluku, ettei vain olisi hatusta vedetty eli "tutkitusti turvallinen"? Todellisuudessahan lihaa voi vetää kilokaupalla kunhan se on luonnollista eikä sisällä mitään säilyvyyttä parantavaa myrkkyä. Kiinnostaisi myös tietää päteekö sama 300 grammaa 45-kiloiseen naiseen ja tällaiseen lähes satakiloiseen treenaavaan mieheen? Ilmeisesti tämä 300 grammaa on jokin maaginen taikaluku joka käy kaikille ja jota voi heitellä ilmoille ilman sen tarkempia selityksiä mihin se perustuu...

Vierailija

Miksi karppauksen yhteydessä on aina pakko käyttää sanaa "hurahtaa"? Ei omaan hyvinvointiin panostaminen lähtökohtaisesti ole mitään hurahtelua. Yleensä joku maratonjuoksusta innostunutkin lakkaa jossain vaiheessa olemasta hurahtanut, voisiko meillä karpeillakin olla sama oikeus?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat