Kommentit (4)

Vierailija

Hieno juttu dyykkauksesta, kiitos rohkeille naisille, Minttu ja Silvia!!  Roskisten ja bio-jätteiden lukitseminen on tosi törkeää, siitä ei hyödy kukaan, mutta moni voi saada sieltä ruokansa! Miten tän viestin sais kaikille taloyhtiöille, jotka on täynnä "kerrostalokyttääjiä", kuten täällä Niilontarhassa, Siukolantie 4, Ylöjärvellä?  Edes oman talon asukkaat eivät ole vieneet omiin roskiksiin pussejansa, koska kaikki auotaan ja pengotaan.. Onneksi on kaupungin vuokratalot vieressä...

Vierailija

meillä täälläpäin myös roskikset suljettuna!mutta on yksi järjestö joka auttaa meitä vähä-osaisia(nimellinen 20euron vuosimaksu)joka menee jotta yhdistys voi toimia.muutama kauppa tuo vanhentuneen päiväyksen omaavat sapuskat,hedelmät ja vihannekset paikanpäälle ja ne jaetaan tuoretta leipää saadaan myös!on kummallista hyvinvointivaltiossamme kuinka paljon täällä ihmiset kärsivät nälkää,kaikilla ei ole sitä pariakymppiäkään heittää...joten meitä on muutamia joita viemme muille vähäosaiselle,jotka sairauden tai jonkun muun syyn vuoksi ei pääse paikalle!loistavaa toimintaa.MUTTA MIKSI IHMEESSÄ NE ROSKIKSET PITÄÄ SULKEA?

Vierailija

En millään pysty käsittämään, miksi niiiiin harva kauppa antaa päiväys vanhat tms. tuotteet vähäosaisille?! Ketä se palvelee, että täysin käyttökelpoinen ruoka heitetään roskiin kun niin moni niitä tarvitsisi!!!! AHNEUS on nyky päivän rutto =( Jos itse ei hyödy, niin ei auteta muitakaan...niin surullista toimintaa!

Vierailija

Paras keino torjua hävikkiä on se että hävikkiä ei synny. Se että kaupan takaa jaetaa ruokaa ilmaiseksi ei oikeasti ole hyvä asia. Eli jos ne roskakorit siellä kaupan takana pitää pysyä lukittuina jatkossakin, niin sinne roskiksiin ei pitäisi päätyä yhtään syömäkelpoista ruokaa. Eli oikea tapa on vaatia kauppoja torjumaan hävikin syntymistä ja ei vaatia ilmaista ruokaa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat