Ellen Jokikunnas: ”Olen elänyt käsi kädessä kuolemanpelon kanssa”

Lukittu
Kuva Jouni Harala

Juontaja Ellen Jokikunnas on kiitollinen kokemuksistaan vakavasti sairaiden läheistensä hoivaajana. – Tuskin osaisin elää näin onnellisesti, jos en olisi saanut olla tekemisissä kuoleman kanssa.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Kiitos tästä jutusta! Kerrankin jotain oikeaa asiaa kaiken ulkonäkö ym turhuuden markkinoinnin ohelle! Edellisen numeron Kaisa Liskin jutun jälkeen oli tilaus menossa poikki, mutta tämä pelasti MN:n maineen. Hienoa Elleniltä, että uskaltaa puhua näin isoista asiosta julkisesti, ilman sädekehän kiillottamista ja kehumista. Varmasti lähes jokaisen elämässä on jossain vaiheessa hetki kun oma elämä jää sivuun kun on aika huolehtia jostakusta rakkaasta. Loppujen lopuksi muulla ei tässä maailmassa ole väliä kuin rakkailla ihmisillä.

Vierailija

Upea, herkkä ja rehellinen juttu erittäin tärkeästä aiheesta.

Hienoa rohkeutta Elleniltä! Tällaisia lisää.

aihe koskettaa juuri läheisesti perhettämme ja antoi voimia ja rohkeutta omaankin jaksamiseen.

Kertokaa lämpimät terveiset Ellen Jokikunnakselle!

Vierailija

Ellen, sinulla on kaunis sydän! Voimia koko perheelle! Todella tärkeä aihe. Tämän päivän Suomessa omien läheisten hoitaminen ei ole itsestään selvä asia, valitettavasti.

Lisää tällaisia juttuja. Sydämen rohkeita valintoja <3

Vierailija

Pitkään aikaan ei ole Ellenistä juttua ollutkaan . Kiva oli lukea hänestä, vaikka joukossa oli niitä tummia sävyjäkin, mutta niinhän se elämä menee jokaisella. Hienosti kirjoitettu juttu, kiitos siitä. Edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä, että tällaisia juttuja me haluamme!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat