Kommentit (4)

Vierailija

Marko on IHANA. Aivan supertyyppi, kunpa saisin kaveriksi! :) Hän on ehdottomasti Suoman paras sisustaja, nuo muut jotka vaikkapa muissa ohjelmissa patsastelevat, tekevät aikas karmean mielikuvituksetonta jälkeä. Tomi Kouvola ehkä on poikkeus. Sitten on näitä julkkiksia kuten Helena Karihtala ja ei-julkkis Iisa Strand jotka sisustaa kuin oman kotinsa satoja kertoja peräkkäin. sokeakin näkee milloin heistä jompi kumpi on ollut asialla.

 

Että kyllä, Markoa totisesti on ollut ikävä.

Vierailija

Hieman tasapaksua ja toistoa koko ohjelman ajan. Odotin paljon enemmän. Ei tarvitse enää miettiä, että ehtiikö katsoa. Voi vaikka suunnitella omia sisustuksia ja lukea sisustuslehtiä. Harmi.

Vierailija

Minua häiritsee tuollainen vimmainen sisustaminen, jossa kaikki pannaan uusiksi. Ekologisuudesta ei kyllä ole tietoakaan. Ylipäätään miksi pitäisi antaa jonkun "sisustusarkkitehdiksi" (?!) itseään tituleeraavan ventovieraan antaa päättää, miltä oma koti näyttää. Itse arvostan koteja, joissa on kerrostumia omasta elämästä ja historiasta. Ammattilaisten jäljiltä kaikki kodit näyttävät loppujen lopuksi samanlaisilta trendipellejen näyttelytiloilta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat