Kiinteistökuningatar Kaisa pystyy tuhlaamaan 5000 euroa tunnissa: "Säästän pesemällä tiskirätit"

Lukittu
"Lapseni eivät ehdi aina edes pyytää rahaa, kun olen jo väkisin tuputtanut seteleitä kouraan", Kaisa tunnustaa. Kuva: Andreas Janett

Kaisa Liski käyttää rahaa joka kuukausi kolme kertaa enemmän kuin keskiverto suomalainen saa palkkaa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

Rohkeaa ja suoraa puhetta! Arvostan. Miksi aina pitäisi olla vaatimaton. Kaikkein ärsyttävintä on olla muka vaatimaton vaikka ei sitä oikeasti ole. On raivostuttavaa kun joku on olevinaan vaatimaton ja piittaamaton materiaalista, mutta kuitenkin kulkee merkkivaatteissa ja satsaa ulkoisiin puitteisiin huomattavasti. Sellainen käytös vaikuttaa huomion ja ihailun hakemiselta. 

Mielestäni kaisalla on täysi oikeus elämäntyyliinsä ja ihalien hänen rohkeuttaan ja suoraselkäisyyttään! Ja kaikista eniten minuun kolahti tässä jutussa tuo kaisan tiivistys siitä että tuoko raha onnellisuutta. Tuo on täyttä totta. Raha ei tuo onnea, mutta se todellakin luo turvallisuutta mikä on ehdottomasti yksi onnellisuuden perusedellytys!!!

 

Kaikkea hyvää ja tsemppiä Kaisalle!

 

Vierailija

Pelkkä lööppi kuvaa alkeellisuuden tasoa sekä itse jutun kohteelta että julkaisulta. En tosin olisi moiseen henkisyyteen törmännytkään ilman lukukappaleen osumista silmiini. Ajan henki matelee kaatopaikalla. Lupaan, etten vastaisuudessakaan lue kyseistä lehteä.

Vierailija

Ei tuo raha järkeäkään,ja tuo artikkeli on rienaava,on todella sääli miten "kanamainen"tämä nainen osaakaan olla:( kannattaa ilmoittaa varallisuutensa ja ihan numeroina,osaavatpahan murto,varas ja muut "hämärähemmot"oikeaan osoitteeseen,säälisit kaisa edes lapsiasi! ei ole vaikeata kaapata sylivauvaa kun tietää jo valmiiksi että lunnasrahojakin voi reippaasti pyytää:( maailma on paha kaisa hyvä!

Vierailija

Ovatko ihmiset niin idiootteja, että ostavat lehtiä näillä teemoilla. Näihin teemoihin siis uskotaan toimituksissakin. Eikö tämä tyrkky-Kaisa pysty isompaan tuhlaukseen, vaan jää 10.000 euroon... ? Miten tuolla menolla voi jäädä kuitenkin laskuja maksamatta... EVVK

Vierailija

tosi on että pötypuhetta kaisalta,velkoja maksamatta ulosotossakin paljon! ja entiset frendit kaipaavat lainaamiaan rahoja! verottajalle annettu eri tietoja(tarkistuksen paikka)myyn itse asuntoni en tarvitse tyrkky kaisan palveluja:)

Vierailija

Kyllä täytyy jutuista olla puutetta, kun viitsitään ottaa tuo kanamainen Liski tuonne retostelemaan rahoillaan. Lapsensakin on paaponut pilalle ja sen huomaa "Kaisan sarjassa" olevasta tyttärestä. Koko naisesta on niin menny maku. Alkuun jaksoin katsella kiinteistövälityssarjaakin, mutta nyt laitan telkun kiinni, kun Kaisan naama näkyy. On niin tyrkky kuin olla ja voi. Luulee, että maailma pyörii hänen ympärillään!

Vierailija

tosi on että pötypuhetta kaisalta,velkoja maksamatta ulosotossakin paljon! ja entiset frendit kaipaavat lainaamiaan rahoja! verottajalle annettu eri tietoja(tarkistuksen paikka)myyn itse asuntoni en tarvitse tyrkky kaisan palveluja:) OHHOH jos tuo on totta niin voi vio Kaisa parka! mutta nyt on pakko sanoa että pistää kyllä rahaa tonneittain roskiin koska tällä elidillä on AIVAN KAMALA MAKU VAATTEISSA YMS:((( kannattais hakkia stailaaja

Vierailija

Ihana Kaisa, 

On niin hyvä lukea joskus näitä naistenkin menestystarinoita. yleensä miehet ovat niitä jotka saavat olla hyvätuloisia ja kertoa siitä rehellisesti, ja kaikki ihailevat (Jari Sarasvuo, Nalle Wahlroos ym.). 

Vierailija

Olen hyvin pettynyt tämänkertaiseen valintaanne. En pysty muuta sanomaan kuin että täytyy pohtia, onko tämä lehti enää tilaamisen arvoinen :( 

Vierailija

Suorastaan ällöttää tämä juttu! Ei kerro korkeasta juttutasosta tai vaatimuksesta siihen. Lisäksi esimerkiksi Anne Hathawayn juttu oli tylsä ja jo sataan kertaan nähty. Lehden taso on laskenu pahasti hömppäviihteen puolelle. Kaipaisin arkisempia juttuja, vähemmän pintaliitopuheita! Aikoinaan oli esimerkiksi juttusarja, jossa kerrottiin jostain arkisesta asiasta mutta monen eri maalaisen näkökulmasta, se oli mielenkiintoinen! Muutenkin lukisin mielelläni enemmän ihan tavallisisita ihmisisitä ja heidän elämäntarinoistaan! Heillä kun tuntuu olevan monesti enemmän sanottavaa kuin näillä kaiken maailman julkkiksilla!

Vierailija

Olemme tilannet neuvolaan Me-naiset lehteä. Ajatuksenamme on ollut, että se on , hyvä, tasokas lehti. Nyt muutamat haastattelut ovat saaneet meidät aivan toisiin ajatuksiin, viimeisimpänä tämä Kaisan juttu. Haluamme jatkossa paremman lehden asiakkaillemme.

Vierailija

mummovainaa jo aikoinaan sanoi,mitä enemmän sontakasaa penkoo sen enemmän se haisoo! lehden taso laskee kuin lehmän häntä,ja tämä juttu on oikea sontakasa,tilaukset loppuvat nyt!

Vierailija

Oikeasti varakkaat henkilöt eivät voi olla noin tyhmiä, että rehentelevät lehtien palstoila päiväkulutustaan. Voi Kaisa reppanaa, taitaa elämästä puuttua se oikea sisältö aivan täysin. Itse en ikimaailmassa laittaisi asuntoani myyntiin saatikka ostaisi minkäänlaista uutta kotia moiselta leventelijältä ! Myötähäpeää täytyy tavallisen ihmisen potea puolestasi kun vedät yltiömukatehokasta rooliasi keikistellen typerissä höyhenissäsi ja samanmoisia kanoja palkkalistoille värvätessäsi ...

 

Vierailija

Montakohan euroa kuukaudessa on Kaisan säästö, chifonet maksaa n. 50snt, voi olla jopa halvempikin. Meillä on nelihenkinen perhe ja minulla kuluu noita tiskirättejä kuukaudessa ehkä kaksi..:S Jospa säästäisimme siis niistä niin saisin tytöille yhden purkin maitoa enemmän..mielenvikasta!

Vierailija

Ällöttävä ihminen tuo Kaisa Liski! Niin teennäinen ja kanamainen. Mistä näitä turhanpäiväisiä "mukajulkkiksia" löytyy....Haluaisin juttua keski-ikäisten ja vanhempien seksielämästä. Ei aina vaan nuorten juttuja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat