Kommentit (9)

Vierailija

hahahaha.... Nainen on tyytyväinen ku ei tarttee harrastaa kotona seksiä... taitaa olla hänelläkin muutama terapia sessio takana ;)

Vierailija

Jotain epäillyttävän perverssiä tuossa kuitenkin taitaa olla. En usko, että kukaan voisi olla noin "asialleen omistautunut" vain epäitsekkäistä syistä. Mahtaako kyseinen "terapeutti" valita noihin intiimimpiin sessioihin vain parhaan näköiset potilaansa. Olenko liian skeptinen?

Vierailija

Missä sanottiin, että "vain epäitsekkäistä syistä"? Työkseen hän tuota tekee ja tienaa kai ihan mukavasti? Ja tuskin asiakkaita olisi jonoksi asti jos ei terapeutti osaisi hommaansa.

Vierailija

"Terapeutilla" hyvä syy mennä vain himoittavan näköisen naisen kanssa aktiin, koska vain harkituissa tapauksissa mukamas tekee niin. On diplomaattinen ja haluaa säilyttää näin ammattinsa, kun puhuu noin julki. Naiset ihan tarkoituksella menevät tälle "terapeutille,"koska on ihanaa, että hän alkaa käyttämään ens alkuun sormiaan ja vanha totuus on, että nainen  suorastaan rakastuu hyvännäköiseen/karismaattiseen gynekologiin ja tässä tapauksessa "seksiterapeuttiin". 

 

Vierailija

Eiköhän tuo valitse kermat päältä, muutenhan vois terapeutille itelle tulla traumoja. Parhaille voi antaa lisähoitoja alennuksella

Romeo

Hieno juttu, jos joku ns kädestäpitäen opastaa seksiongelmissa ja asiaan liittyvissä epävarmuuden tuntemuksissa. Tässäkin maassa olisi tuollaiselle terapeutille työtä, ei vaan naisten osalta, vaan myös parisuhteissa. Liian usein näkee/kuulee kuinka parit ovat kykenemättömiä avaamaan keskinäisiä ongelmia, seksi- tai muita parisuhde solmukohtia. Jo tämänkin artikkelin kirvoittamista aikaisemmista kommenteista näkee miten ongelmallinen suhde Suomessa on seksiin.

Fyysinen opastus on tuskin pääasia, mutta ne jotka ei osaa helliä tai olla hellittävänä, ei sitä kirjoistakaan tai videolta  kovin hyvin opi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat