Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Luulin joskus että Mari on hauska mut sit tajusin että hän pukeutuu ja käyttäytyy naurettavasti, kuin teini, täysin tosissaan. Siihen kokonaisuuteen henkilökohtaisen hygienian ja järjenkäytön osalta erittäin rajoittunut Hynynen sopii loistavasti. Pari totta vie täydentää toisiaan! :-D

Vierailija

Kuka vaihtaisi ikipäivänä ihanaakin karismaattisemman Jani Volasen Hynyseen jonka ympärillä voi ruudunkin läpi aistia hajun ja nähdä kärpäsparven sen kuontalon ympärillä???? (Tietysti voi olla että Jani on jättänyt Marin eikä päinvastoin jolloin asiaan ei paljon jätetyllä ole sanomista:))

Vierailija
Vierailija

Kuka vaihtaisi ikipäivänä ihanaakin karismaattisemman Jani Volasen Hynyseen jonka ympärillä voi ruudunkin läpi aistia hajun ja nähdä kärpäsparven sen kuontalon ympärillä???? (Tietysti voi olla että Jani on jättänyt Marin eikä päinvastoin jolloin asiaan ei paljon jätetyllä ole sanomista:))

Eihän Perankoski ole Volasta varsinaisesti Hynyseen vaihtanut. Perankoski ja Volanen erosivat vuosia sitten ja Perankoski on eron jälkeen ehtinyt olla kihloissa ohjaaja Miika Soinin kanssa.

Vierailija

Oma ihmetyksen aiheeni on ollut Mari Perankosken lapsellinen kehuskelu biletyksillä Elina Knihtilän kanssa. Sopii tietysti suomalaiseen alkoholikulttuuriin mutta jotenkin tökkii kun siitä retostaa teini-ikäisen pojan äiti. Olisiko vähän pidättyvämpi esimerkki tarpeen. Mutta toisaalta, nytpä tuntuu löytäneen täysin samanmielisen partnerin! Siinä saavat keskenkasvuisesti koettaa muistella menneitä ja tulevia ryyppyreissuja. Kunpa niistä vaan ei kenenkään tarvitsisi lukea mistään yhteishaastatteluista.

 

Btw eikös Mari ole kertoillut tuhlaavansa merkkivaatteisiin, vaikkapa Kaarina K:ssa myytäviin? Näen sieluni silmin kun tämä uunituore pariskunta saapuu liikkeeseen...

Vierailija

Nyt vajosi MN liian alas juttujensa tasossa. Miksi tehdään haastatteluja tällaisista ihmisistä. Naimisissa olevan miehen kanssa seurustelu on varmaan tooooosi hienoa. Ihan keskenkasvuista touhua.

 

Vierailija

En ymmärrä miksi PERHEEN RIKKONEESTA naisesta tehdään juttu ihannoivaan sävyyn. Miltä tuntuu Hynysen vaimosta ja lapsesta nähdä tämän kolmannen pyörän hymyilevä pärstä lehden kannessa ja sivuilla. Ei varmasti hyvältä :(

Vierailija

Liekö tuo turriainen ennenkään juuri kotona viihtynyt. Taitaa olla vaimolle vaan helpotus, jaksoi sentään näinkin kauan tuota kohellusta kattella. Nyt voi hetken ajan elää ihan itselleen, pestä vain omia ja lasten kalsareita. Ja niillä avioeron ositusrahoilla tilata vaikka kasvohoidon ja etelänmatkan. Kai niitä levyjä ja kirjoja nyt edes sen verran on myyty. Joskus on ihan hienoa olla se ex. 

Vierailija

Kylläpä täällä on ilkeitä ihmisiä. Minusta Mari Perankoski vaikuttaa hyvältä tyypiltä ja Hynynen myös! Ei se että on pitkä tukka ja provosoiva puhetyyli tarkoita, ettei huolehtisi henkilökohtaisesta hygieniastaan tai että olisi tyhmä. Kumpikaan ei varmasti ole tyhmä. Ja rakkaus on kova juttu. Onnea ja voimia!!

Vierailija

No sielläpä on taas oikein dissaajien armada liikenteessä. Tehän toki tunnetta tilanteen läpikotaisin, eikö? Ja tehän myös tunnette asianosaiset, niinhän? 

Pari ysrävällistä neuvoa kaikille teille absoluuttisen totuuden toitottajille:

1. Hirveen negatiivista sakkia, jotenkin tulee ihan sellainen fiilis kuin lietekaivossa olisi uinut kun teitä lukee. Positiivisen ihmisen elämä on niin paljon helpompaa.

2. Kovasti täällä tuomitaan. Kaikki. Ihan kaikki. Pelottaako maailma oman kotipesän ulkopuolella? Jos joku humalassa oleva nainen vaikka iskee teidän miehenne. Hui kamala. Tuomitaan siis Perankoski, sehän on selvästi juoppo ja lumppu! Apua, hyi! Eikä naisen muutenkaan kuulu juoda! Ikinä! Mitään! Ei ole naista tehty tänne hauskaa pitämään! Ja sen ukonkin parta on kamala! Ihmisoikeudet pois siltä nyt heti! Koittakaa hei vähän rennompaa otetta. Sulla ei ole erioikeuksia tuomita ketään, koska et ole kukaan. Ainakaan suuressa mittakaavassa. Se on ihan vapauttava havainto.

3. Äh, en mä jaksa teille enempää selittää. Viimeisenä neuvona vaikka tämä: Hankkikaa elämä.

Peace & Love!

Vierailija

MEinasin oksentaa kun näin MeNaisten kannen. EN lue vahingossakaan Perankoskesta kirjoitettua juttua. Minua ällöttää avioerojen jatkuva ihannointi. Olen aiemminkin pyytänyt että MeNAiset teksi juttuja ihan tavallisista perheistä. Aina on joku kauhea erotarina taustalla, yh:t jne perheenrikkomiset. JA todellakin olisi MeNAiset voineet edes hieman kunnioittaa sen pienen tytön traumaa siitä kun isä ja äiti eroavat. Hävetkää.

Vierailija

Kyllä tämä pari saa ihan omaksi ansiokseen laittaa sen, että porukka vaahtoaa tästä suhteesta, joka ilmeisesti on jo ei niin tuore, kun annetaan ymmärtää. Siksi ei oikein ymmärrä tätä selittelyä. He ovat tuoneet itse suhteensa kulissit ja kupletin juonen kaiken kansan nähtäville ja jatkanevat valitsemallaan linjalla. Kohta Jouni jo selittelee suhdettaan MM:ssa, kuten selitteli jo viime kesänä sitä, että kuinkahan kauan vaimo kestää ja että on siunattu liian hyvällä ihmisellä. Voi, voi. Tuolloin oli jo rivien välistä luettavissa ja muussa mediassa vinkkejä parin suhteesta. Ei kannata liiaksi aliarvioida ihmisten medialukutaitoja.

Vierailija

Silkkaa ilkeyttä Me Naisilta julkaista tätä artikkelia. Hynysen ex saa katsella Perankosken naamaa kaupan kassalla ja vastailla samalla katseellaan (tai oikeastaan väistelemällä katseita) muiden asiakkaiden ja kassaneidin sääliviin tai kysyviin ilmeisiin. Hynysten jälkikasvusta puhumattakaan. Eikö tämä maailma ole jo tarpeeksi paha paikka, että on vielä pakko mässäillä yksittäisillä ja yksityisillä perhekriiseillä? Arvostaisin kovasti pientä rajaa toimitukselta juttuja valitessa, välttyisivät viattomat lisäosumilta.

Vierailija

Kuule Peace & Love,

 

Perankoski on kaiken itseensä kohdistuvan "kohun"ihan itse, tahallisestikin varmaan, aiheuttanut, kuka on käskenyt viittäkymppiä käyvän naisen kehuskella kerta toisensa jälkeen juhlimistavoillaan sen sijaan että olisi haastatteluissa, emmä tiedä, vaikka puhunut töistään! Mutta kuka muistaa Marin näytelleen muuta kuin vääntäneen vitsiä ja pyörineen itsenään milloin remppaohjelmissa, milloin tosiaan kertoilemassa kuudettatoista kertaa miten hänet pitää köyttää siihen rantatuoliin kun on niiiiin aktiivinen, hohhoijaa.... Kyllä onkin todella kiinnostava taiteentekijä.

 

Kuten tuolla alussa kommentoitiin, jos ei nyt muuta ajattele niin vaikka sitten sitä millaista on mennä 13-vuotiaan pojan kavereidensa eteen kun äiti on näistä ansioistaan jatkuvasti esillä. Mut ehkei sitä ehdi, kaikelta kreisiltä villilta rokrok-elämältä.

Vierailija

Kirjoittajalle nro 10: Ai että nuttura löysälle ja varattuja miehiä panemaan? Ja taputtamaan selkään niitä, jotka antavat piut paut avioliitolle ja näiden varattujen miesten lasten tunteille?  Sehän on niin negatiivista ja tiukkismaista kunnioittaa perharvoja, uskollisuutta tms. Camoon, eikun menoksi, baariin ja estot pois. Näinhän se menee.. kaikilla hyvä mieli jne.

Ja ei, en pelkää oman mieheni puolesta. Kun kerran "villinä ja vapaana" sinkkuna elän. Mutta ei tulisi mieleenikään mennä rikkomaan avioliittoa ja perhettä johon kuuluu pienet lapset. Sen tekevät ovat mielestäni moraaliltaan alinta kastia. Ja MeNaisilta todella ajattelematonta laittaa tämän perheenrikkojan naama lehtensä kanteen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat