Kommentit (12)

Vierailija

Mikäs vimma hänellä nyt on olla julkisuudessa koko ajan? :o Kun ei Voicessa pärjännyt ja siitä antoi katkeria lausuntoja, näin raa'an asian kauttako pitää lisää töitä kärkkyä? Vai olenko jo liiankin kyyninen näin ajatellessani...

Vierailija

Joo en kanssa ymmärrä, miksi nämä julkkutyrkyt auliisti selostavat asioitaan lehdissä ja vielä heti tällaisenkin shokkiuutisen tultua, jolloin ei kaikki sanomisest ehkä ole ihan harkittuja. Sitä paitsi törkeää toista osapuolta kohtaan.

Vierailija

Uskon että sellaisessa tilanteessa on aivan suunniltaan. Ehkä asiasta puhuminen julkisuudessa tuo helpotusta. Hyvä niin!

Joku samassa elämäntilanteessa voi saada lohdutusta: en olekaan ainoa, jolle tällaista tapahtuu.

Vierailija

Minäkin yllätyin ja jopa järkytyin tästä, vaikka en tunnekaan osapuolia. Sääliksi käy lasta, ikävä juttu. Onhan se surullista, jos joku yhtäkkiä "lakkaa rakastamasta" ja oudolta kuullostaa koko juttu. Jaksamista!

Vierailija

Voimia Saija! Kurjaa miten sulta vedettiin matto jalkojen alta yhtäkkiä :-( En voi ymmärtää! Voimia surun käsittelemiseksi, muista pyytää ystäviltä apua arkeen ja itke. Sinussa ei ollut vikaa, muista se <3 Pikkulapsiarki on rankkaa ja se joka jättää perheensä siinä vaativimmassa hetkessä on pelkuri.

Vierailija

niin... kuka lähtee näitä asioita edes ruotimaan lehteen heti eron jälkeen. huomiohakuisuutta? julkisuutta hinnalla millä hyvänsä... ja tässä taas on vain toisen osapuolen versio.. pitäisikö keskittää energiat vain eron selvittelyyn ja lapseen sekä uuteen elämääsi.

Vierailija

Helpolla selvisi tämä Saija-Reetta, josta en ollut ikinä ennen kuullutkaan. Näyttelijä?

Parin kuukautta erosta ja iloisesti jo hymyillään! Oikeassa elämässä sitä vielä kahden vuodenkin päästä kärvistellään ja ihmetellään mitä ihmettä oikein tapahtui. 

Hienoa hänelle ettei koe eron aiheuttamaa lamaannusta, vihaa, katkeruutta ja itsesyytöksiä. 

Siitä on hyvä seuraavissa lehdissä esitellä uutta suhdetta ;)

 

Vierailija

En myöskään pitänyt "jutusta", jos ero on näinkin tuore - marraskuussa - , ei mielestäni ole asiallista sitä lehtien sivuilla valottaa. Ymmärrän, että on kova paikka, mutta hänelle suosittelisin hyvän ystävän, perheenjäsenen tms. kanssa avautumista. Koskaan ei julkiisuudessa annettu kuva julkkisten erosta ole näin musta-valkoista. Erossa on kaksi osapuolta. Itselle tuli päällimmäisenä mieleen, että kumpikaan ei ollut alunperinkaan vakavalla harkinnalla suhteessa/avioliitossa, joka kariutuu jo 2 vuoden jälkeen! ja sitten sitä ollaan niin vapautuneita ja rentoja ja iloisia lehtien palstoilla!

Vierailija

Onhan tuo nyt ollut useammassakin ohjelmassa näyttelemässä ja juontamassa.Pikemminkin niin että ihmeen vähän sitä ohjelmissa käytetään,sopii luontevasti telkkariin,on sujuva ja tosi söpö.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat