Kommentit (9)

Vierailija

E pillerit pitäisi olla ilmaisia ja ilman mitään lääkärin resepti fasisti pelleilyä. Siihen samaan syssyyn kondomit ilmaisiksi ja kierrukat. Uudenajan alkaessa ne kenellä on pieniä lapsia tulevat olemaan kaikkista kovimmalla. Osanottoni.

Vierailija

Ihmetyttää kovasti, että näissä teiniäitijutuissa ei koskaan taloudellinen toimeentulo ole ongelma. Jos haluaa bilettää, ainakaan rahasta se ei tunnu olevan kiinni.

Itsellä oli kyllä tiukkaa, vaikka sekä mieheni että minä ehdimme olla jonkin aikaa työelämässäkin. Taisimme tehdä jotain väärin?

Vierailija

Minä ainakin sain asialisen vaikutelman kummastakin tytöstä. Samaa ei voi sanoa ylen teiniäidit ohjelman kaikista äideistä! Ja tässäkin voi ottaa sen huomioon että kummankin poikaystävät on täysi-ikäisiä ja ainakin toinen työelämässä. Oma ystäväkin sai lapsen kesken opiskelun, mutta vähän vanhempi mies hoitaa perheen taloudellisen puolen rehdillä työnteolla eikä sossuun ole tarvinnut turvautua. Hyvin pärjää kun osaa tyytyä vähempää ja ei aina tarvitse uusinta, kalleinta ja parasta! :)

Vierailija

Lapsien saaminen on maailman ihanin asia, eikä mielestäni kenelläkään ole oikeutta mielipiteeseen jonka mukaan nuorten parien ei kuuluisi saada lapsia. Toivottavasti lääkärit, sukulaiset ja ystävät jotka ensitöikseen ehdottavat aborttia nuorelle äidille tulevat katumaan sanojaan ja vaikkapa pyytävät anteksi! 

Vierailija

Kunpa joku olisi kertonut mitä on edessä, en olisi koskaan alkanut teiniäidiksi.

Puolet jäljellä alaikäisyyttä ja edellen samaa mieltä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat