Epätietoinen

Miten toimisitte tilanteessa jossa teinin seurustelukumppani ei asu ihan lähellä vaan näkemiseen tarvitaan julkisilla liikkumista kaupungista toiseen Uusimaan sisällä. Onko ok nyt Corona-aikana antaa teinien seurustella normaalisti vai pitäisikö ohjeistaa olemaan erossa vaikka pari viikkoa jotta nähdään miten tilanne kehittyy?

Onko ok antaa teinien nähdä Corona-aikana?
Ei
Ei
80.0%
Kyllä
Kyllä
20.0%
Ääniä yhteensä: 5

Kommentit (1)

kfffffffdö

No voi jee. Ihan samat säännöt teinille kuin meille aikuisille ja pereen pienimmillekin - kontaktit minimiin. Ei toisten naamalle hönkimistä, väenpaljouteen menemistä tai kohtuutonta eri pintojen koskettelua. Kyllä se virus aivan yhtä hyvin tarttuu nuoriinkin, viimeaikainen data eteläisemmistä euroopan maista on osoittanut. Se voi olla nuorellekin ihan vakava sairaus, mutta myös nuori voi tartuttaa muita. Nyt järki käteen ja kaikki ylimääräiset ulkonaliikkumiset pois!

Teinit osaa facetimailla, vai mitä niillä on. Ikäväähän se meille kaikille voi olla, toisille toki vähemmän, mutta tämä on koko kansakunnan ja kaikkien maiden kansalaisten yhteinen asia. Ei mitään järkeä jos jotkut koittaa vähentää tautipiikkiä olemalla tapaamatta tutujaan ja toiset vispaa huudeilla.

Toivottavasti tilanne helpottaa pian ja lasten ja nuorten elämä normalisoituisi. Ehkä lapset ja nuoret voivat vaikkapa ulkoilla (turvavälin kanssa!) paikallisten tuttujensa kanssa tms sillä aikaa. Toivottavasti kaikille löytyy jonkinlaista tekemistä näitä aikoina kuitenkin. Muita kunnioittaen tietenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat