Kesä kuntoon

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Hei työt! Haluaisin laihtua noin 7-10 kg kesään mennessä. Löytyisikö hyviä vinkkejä? Ihme dieetteihin en usko, niitä on jo kokeiltu, mutta toiveena olisi laihtua helpolla ja mielellään nopealla keinolla, sillä aikaahan tässä ei ole kuin muutama kuukausi. Olen myös kuulluut apteekista saatavista laihdutusvalmisteista kuten Orlistat Sandoz, onko niistä mihinkään? Mainoksessa luvattiin että lähtisi jokaista pudotettua kahta kiloa kohti, yksi lisää? Onko kellään kokemuksia, se nimittäin kuulostais aika hyvätä avulta?

Kommentit (3)

Vierailija

Heh, otsikosta sai sen kuvan, että kesässä on jotain vikaa ja se täytyy saada kuntoon.

Laihdutusvalisteet voivat olla avuksi, mutta tuskin ne yksin mitään tekee. Perussääntönä on, että syöt vähemmän kaloreita kuin kulutat. Liikuntaa, terveellistä ruokaa, älä jätä aterioita väliin, vältä napostelua jne.

Vierailija

Moi!
Jos et usko ihmedieetteihin niin kannattaa unohtaa se apteekinkin tarjonta ja keskittyä olennaiseen eli juuri syö oikein ja liiku enemmän.googlesta varmaan löydät mitä ruoka-aineita kannattaa syödä ja mitä ei jos et sitä vielä tiedä.
Se on se joka paikassa puhuttu ELÄMÄNTAPAMUUTOS joka tehoaa, ja kyllä, se on HIDASTA. t: -10kg pysyvästi

Vierailija

Joo, kuten edelliset ovat jo kommentoineet, niin vanhat - valitettavasti tylsät - keinot toimivat. Liiku ja syö oikein. Ei ole helppoa eikä nopeaa, mutta niillä mennään. Poppaskonsteja ei tässä lajissa ole.

Alkupainoa ei ole tiedossa, mutta kesään mennessä -10 kilon pysyvä laihtuminen kuulostaa minusta vähän epärealistiselta. Kannattaa edetä pikkuhiljaa, niin muutoksesta tulee pysyvä. Unohda turhat lääkkeet;hyvä olo hankitaan lenkkeilemällä. Nyt siis vain sukset jalkaan ja hiihtämään. Polttaa kaloreita hurjasti. Hampurilaiset ja siiderit yms. alkavat hyvän (hiihto)lenkin myötä ällöttää, joten ne jäävät pois itsestään.

terv. viime kesästä -7 kg

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat