Artikkelista: Pitääkö ympärileikattua penistä käsitellä eri tavalla? – Seksologi vastaa

Lukittu

Tuntoherkkyys on yksilöllistä, eikä aiheesta ole juuri saatavilla tutkimustietoa.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Cut

Huh huh onkoha toi löytäny ne terapeutin paperit! Liikkuvat puuttuu leikatusta, joten ovat hyvinkin erilaiset, ei oo tainnu terapeutti päästä viel oikeeta eli leikattuu koskeen. Seksi tuntuu muute paremmalta leikatul!

grandmaster of human sexuality

Ja missä ihmeessä vastauksen antanut Tarja Sandberg on seksologiksi valmistunut väittäessään, ettei ympärileikatun peniksen käsittelystä ole tutkittua tietoa? Kyllä on. Ympärileikattu penis kaipaa rajumpaa käsittelyä, koska erogeeninen esinahka on poissa.

Ympärileikatun peniksen terska myös kuivuu käsiseksin aikana nopeammin kuin ympärileikkaamattoman peniksen terska, joten liukkari on enemmän kuin paikallaan.

REKT

Toinen vierailija kirjoitti:
Ja missähän ihmeessä Vierailija taas on oppinut, että kirosanat kuuluisivat asialliseen keskusteluun?

REKT

Bondie

Ympärileikattu penis on minulle henkilökohtaisesti ollut kammottavin seksikokemus ikinä. Esinahan tarkoitus on suojata ja kosteuttaa herkkää terskaa. Ympärileikatut ovat todellakin vähemmän tuntoherkkiä, sillä terska on ollut suorassa kosketuksissa koko ajan hiertäviin vaatteisiin ja näin menettänyt kosketusherkkyyttään. Olen todella onnellinen siitä että suomessa ei ympärileikkausta harrasteta, ainoastaan lääketieteellisestä syystä ja silloinkin viimeisenä mahdollisena keinona, jollei mikään muu auta. Esinahka on parasta!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat