Kommentit (5)

Vierailija

Kampaajalla käynti ei todellakaan ole mikään nautinto.

Ahdistaa, kun kampaaja yrittää virittää keskustelua. Antaisivat asiakkaan olla rauhassa, kun hän selvästi yrittää syventyä lehteensä.

Vierailija

Minäkin ihmettelen kun yleensä lehtijutuissa kerrotaan kuinka kampaajat joutuvat kuuntelemaan asiakkaita, liiaksi saakka. Omat kokemukseni ovat ne, että haluaisin aina vain joko selailla lehteä tai ihan vaan olla hiljaa. Enkä jutustella tyhjänpäiväisiä työtään tekevän kampaajan kanssa. Mutta useimmiten kampaajat kokevat, ettei "voi olla hiljaa" ja aloittavat jutustelun. Jotenkin on sitten vaikea sanoa, että haluaisin vain olla nyt hiljaa, pitäisi kai vain uskaltautua sanomaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Routalempi

Jos ei tykkää niin kannattaa vaihtaa kampaajaa. Minun kampaaja juttelee jos minä juttelen tai jos olen hiljaa tai luen niin hän on hiljaa. Joskus itseäni jutututtaa enemmän joskus vähemmän, mutta osaavat huomaavat kyllä ja kunnioittavat asiakkan tahtoa.

Vierailija

Kyllä se on nautinto! Suurin syy on hinta. Jos raidat ja leikkauksen saisi 50€:lla, tulisi käytyä 3-4 viikon välein. Viimeksi maksoi raidat kahdella värillä ja leikkaus 135€. Yritän pitää välit pitkinä, jopa 3 kk. Siitä syystä haluan myös leikkauksen, jota ei tarvitse olla koko ajan siistimässä.

Vierailija

Kyllä itse ainakin kampaajana näen heti jos asiakas haluaa keskittyä lehteen tai olla muuten vaan juttelematta . Mutta on myös näitäkin asiakkaita jotka itse pölöttävät taukoamatta , pää heiluu jne ja pakko sanoa että nyt pitäisi olla pää hetken paikallaan että saan leikattua hyvin . Tai sitten sitä lehteä luetaan niin että pää roikkuu alhaalla ja siitäkin on ikäväkyllä sanottava jotta saa leikattua tai levitettyä väriä kunnolla . Että näin ...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat