Sivut

Kommentit (21)

Katsoja

Janni Hussi ja Maria Ylipää omat suosikkkni.
Kiitos juontaja Jaana Pelkoselle, jota mielellään näkisi useamminkin jälleen televisiossa.

gaala

Alina Tomnikovin puku oli hienostunut ja selästä erittäin kaunis. Maria Ylipään kaunis dekoltee ja olkapäät pääsivät oikeuksiinsa hänen puvussaan, joka oli todella tyylikäs.

Arja Korisevan hameen kangas on erittäin kaunis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
makuja juhliin

Ei tyylikästä kirjoitti:
Vappu Pimiällä ja Anne Kukkohovilla on tarve esitellä rintojaan joka juhlassa.
Samaa mieltä mautonta!

Vierailija

Minulla on samanlaiset mustat sloggit kuin Martinalla!
Minusta on hyvä suuntaus, että tissejä ei enää vilautella niin usein. Marja Hintikalla upea vihreä puku!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos tuo Hannele Laurin jakku on aitoa turkista, se EI ole ihastuttava!

Aivan kaamea tuo on joka tapauksessa. Ihan venäläisen näköinen viritys koko asu ja meikki.

Glamourin juhlaa

Ellen Jokikunnas on yhdessä Maria Ylipään kanssa kauneimmat naiset upeimmissa iltapuvuissaan. Mutta Elena Leeve ja Alina Tomnikova ovat persoonallisen kauniita, ja pidän heidän persoonallisista iltapuvuistaan myös. Joo, rintojensa esittely on iljettävää, en pidä Anne Kukkohovin enkä Vappu Pimiän tyyleistä. Hannele Lauri on loistava näyttelijä. Ihailen häntä.

Vierailija

Anne Kukkohovin asu oli todella mauton, keski-Ikäisenä, pulskistuneena ex-missinä luulisi osaavan jo katsoa kriittisesti peiliin. Ja Martina asuthan ovat aina olleet todella mauttomia, eikä tämä kerta ollut poikkeus - jos ei omaa hyvää makua, ei sitä rahallakaan saa, vaikka olisi kuinKa käsintehtyä työtä. Sloggien ja rintaliivien näyttely läpinäkyvän hörhövirityksen alta! Huh, ei jatkoon.
Ja miksi oli niin monta, jolla ei ollut kunnollisia, tukevia liivejä, jotka nostavat rinnat ylös, eihän niitä tarvitsisi työntää kaula-aukosta ulos. Nyt monella etumus oli tosi lässähtänyt, hyvä, että asut pysyivät päällä.
Plussaa taas monille siitä oivalluksesta, ettei niitä rintoja tarvitse tuoda tarjottimella näytille, peittävällä asulla saa tosi seksikkään ja tyylikkään vaikutuksen aikaiseksi. Tissien näyttely näyttää vain halvalta.

Vierailija

Kyllähän tv:stä näki, että monilla naisella oli hyvin kauniita pukuja. Vaan eipä päässeet Me Naisten listalle. Sitä ihmettelen, miksi tämä Martina on TAAS Me Naisten kestosuosikkina? Plussaa siitä monelle naiselle, että puvut ovat meneet peittävämpään suuntaan. Tissejä ei tarvitse aina näyttää, kaikillahan tissit on.

Vierailija

Martinan "iltapuku" oli TAAS nolo ja roisi rimanalitus. Hän näyttää valitsevan edelleen eri versioita vuosien takaisesta "bikinit + laahus"-asustaan. Kainaloalushousut peittävät onneksi hävettävät nivuslonkero- ja mahatatuoinnit. Yhdessä Miss Helsinki-kisassa Martina esiintyi iltapukutekeleessä, jossa takamuksen kohdalle ideoidusta harsoluukusta näkyivät alushousut. Hän ilmeisesti pitää tuollaista mautonta vilauttelua seksikkäänä.

Tämä kuvakavalkadi nauratti, kun kauniiden ja osin tyylikkäiden juhlijoiden lomaan ilmaantui alusasussaan keekoileva p*skantärkeä kestotyrkky Martina Aitolehti. Hauska vitsi toimitukselta!

Alma-fani

Alma Hätönen on aina niin kaunis ja hänellä on järkkymätön tyylitaju. Instagramia ja hänen ohjelmiaan seuranneena hän on kaunis myös sisäisesti. <3

RaakaArzka

Hutsut Hytönen ja Kukkohovi. Jaana Palkonen juontaa kun kansanedustajan hommat ei oppositiossa tuo naamaa framille. Puolen tusinaa linssiludetta Venlagaalasta Urheilugalaan, turhakkeet. Sisäisen kehumisenkerhot kokoontuvat jälleen. Keksikää jotain parempaa.

Vierailija

Aivan käsittämättömän porno puku Vapulla!! Tai jos se olis ollut uikkari, niin menetellyt. Anne Tissihovi varmaan tajuaa niistä istumakuvista et joku toinen malli sopisi kenties paremmin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat