Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Antakaa ihmisten olla

Vierailija kirjoitti:
Valitettavasti pyöreyttä kuitenkin tullut keskivartaloon.

Hohhoijaa, mitä väliä vaikka olisikin? Vasta näin Vapun messuilla ja luonnossa oli hyvinkin sopusuhtainen, hoikka aikuinen nainen. Käyttää ehkä usein tv:ssä ei niin vartaloa imarteleva vaatteita, mutta ei hänestä saa pyöreää tekemälläkään. Tv-kamerat suurentaa ihmisiä hurjasti!

Vierailija

Todellakaan ole pyöreä. Olen myös livenä nähnyt ja oli aivan hoikka, normaalivartaloinen. Sitä vaan mietin, miten äärettömän hoikkia ovat Tanssii Tähtien kanssa Jannika B ja Meeri Koutaniemi, heidän rinnallaan Vappu kieltämättä näyttää isolta.

Vapun asut

Vapun avonaiset asuvalinnat ei oikein kohdillaan. Kun kiloja kertyy niin tyylikkäämpää on pukeutua hivenen peittäväänpähän. Ei millään pahalla mutta kuitenkin meitä katsoviakin voisi kunnioittaa ettei tarvitsisi tarkastella Vapun asuja.

Katse peiliin

Jokainen saa pukeutua miten tahtoo -se kertoo vaan vahvasta itsetunnosta. Ja oli mittasuhteet mitkä vaan niin mun mielestä on upeaa kun näyttää kauniilta, omanlaiseltaan. Ihme arvosteluita teiltä ihmiset😕

Maarit 1950

Onpahan ent.Puttosen Raili muuttunut.T.luokkalainen Krunikasta
Vappu taitaa seurata äitinsä jälkiä😂

Spiide1

Vappu P. voisi myös opetella ymmärtämään, että on muitakin juontajia (parempia, oikeita) eikä haalia toisten töitä itselleen (Maajussille morsian). V. P. ei ole muuntautumiskykyinen.

Kuluneet kasvot

Kasvot on kulahtaneet piloille, kun TV:n kanavia kääntää, niin aina on Vappu kuvissa, milloin missäkin maajussien kanssa jne. 

TTK:ssa pönöttää kimaltelevissa mekoissa, jotka tuovat vain tuon pulskuuden enemmän tyrkylle!

Hänen äänikin ärsyttää, kun on niin kimakkaa kirkumista, "otetaas tuomarien nimelliset pisteet, vain sinä voit vaikuttaa äänestämällä" enhän voinut!!!!!!

Mielestäni TTK:ssa esim. Tuija Pehkonen on paljon sirompi ja tuoreempi kasvo kuin tämä ijänikuinen Vappu Pimee!

HP

Minua häiritsee se, että Suomen televisossa häärää aina ja kaikessa samat ihmiset. Alkaa helposti ärsyttää pikkuasiatkin, kun aina samat naamat ja maneerit toistuu.

Uusinnat vielä tuplaa närästyksen poltteen, kun luulee tulevan uusi jakso, mutta se onkin jo 3. tai 4. uusinta. 

HP

Mistä sen voi tietää tää sohvalla istuessa? Toimituksessa sen voi havaita monestakin asiasta.  

Minulla ole muuta negatiivista sanottavaa kenestäkään esiintyjästä, kuin se, että heitä on liian vähän. 

Samat henkilöt häärää joka ohjelmassa ja meneehän se jonkun aikaa. Luulisi Suomessa oleva useempia esiintymistaitoisia, ettei kenenkään äidin tarvitse epäilllä jälkikasvunsa jaksamista. 

Vierailija

Joutaisi jo eläkkeelle, kulunut naama joka mutkassa. Eikö meille katsojille voisi antaa jotain uutta. Tv menee toiselle kanavalle, kun Pimiä kähisee siellä.

Nimimerkitön

Joo tämä pimiä on tosi pimee. Jotenkin ei ole koskaan osannut oikeastaan mitään, varsinkaan juontaa. Ja ne puvut, joita päällään pitää, no jaa, ihan kamalia. Läskit pursuaa ja makkarat persuuksissa.
Miksi tämmönen saa olla telkkarissa?
Ihmettelen. Menis jo eläkkeelle.

Sivut

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat