Artikkelista: Voiko itsetyydytys vähentää haluja kumppania kohtaan?

Kommentit (10)

Vierailija

Seksologi voi työntää mielipiteensä vaikka roskikseen. Masturbointi vähentää taatusti haluja parisuhteessa. Asiasta on turha edes keskustella enempää. En todellakaan suosittele masturbointia kenellekään parisuhteessa olevalle. MAsturbointi kasvattaa myös huomattavasti itsekkyyttä ja ahneutta mielihyvään ja vie seksistä kaiken muun hyvän kauas pois. Tämä ei ole vain teoriaa vaan oikeaa faktaa josta myös pari ystävääni kärsii edelleen eikä suhteet kestä kauaa.

Vierailija

Vaikka kumppani olisi millainen helmi täytyy johtajaa silloin tällöin kätellä. Jos en runkkaisi pettäisin mutta koska runkkaan en petä. Ne ketkä ei runkkaa pettää hyvin suurella mahdollisuudella.

Vierailija

Ihmiset ovat yksilöllisiä, niin on myös halujen määrä ja tarpeet. Yleistäminen sen sijaan haittaa tasapuolisesti kaikkia. Kiukkuinen anomuumi voisi suositella ystävilleenkin masturbointia, vaikka kumppanin kanssa. Tämä ei ole ongelma, vaan kommunikaation ja rehellisyyden puute on.

Vierailija

Itsetyydytys ei varmasti vähennä haluja! Varsinkin naisilla itsetyydytys voi olla tärkeä osa tunnetta oman kehon haluttavuudesta. Näin ei tietenkään tarvitse olla (voi tuntea itsensä seksikkääksi ilman itsetyydytystä), mutta missään nimessä masturbointia ei enää 2000-luvulla pitäisi häpeillä! Lisäksi parisuhteessa olevan naisen itsetyydytys auttaa rentouttamaan lihaksia, jolloin yhdyntä ei satu. Ainakin omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että jos pitkästä aikaa harrastetaan seksiä, penis tuntuu epämukavalta, jos en ole välissä masturboinut.

Vierailija

Eihän tuo seksologi edes vastannut kysymykseen. Tämä on yleinen kysymyspalstojen ongelma: vastataan aiheen vierestä ja saarnataan virallista totuutta.

Vierailija

Olen samaa mieltä. Tottakai runkkaaminen vähentää haluja kumppania kohtaan. Tästä on saanut lukea lukuisia esimerkkejä keskustelupalstoilta. Naiset kertovat, että nettiseksi voittaa monessa suhteessa oikean seksin. Monet miehet viettävät liikaa aikaa pornosivuja toljottaen muna kourassa. Ei todellakaan suhdetta ainakaan paranna.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat