Sympatiat Merjalle

En löytänyt artikkelista kommentointiosuutta, joten kommentoin nyt tähän. Merjan kokemukset Oulusta on helppo ostaa. En itse ole asunut kaupungissa, mutta työskentelin joitakin vuosia tiiviisti oululaisten kanssa. Ihmettelin toistumiseen siitä, miten Suomen mittakaavassa noinkin isolla kaupungilla voi olla sellainen pienen paikkakunnan kyräilymentaliteetti. Jatkuvasti sai olla varuillaan ettei suututa ketään tekemällä jotain normista poikkevaa, järjestämällä tilaisuuksia jossain "pröystäilypaikassa" tai muulla tavoin "tarkoituksellisesti" herättäen kateutta.
Hatunnosto niille, jotka ovat Oulusta ponnistaneet maailmalle! Voin vain kuvitella sitä halveksuntaa mitä joudutte kokemaan palatessanne kotikonnuille käymään.

Kommentit (4)

Vierailija

Ihan vain faktana kiinnostais kuitenkin tietää, että monessako näytelmässä Merja oli tuona aikana Oulun kaupunginteatterissa pää - tai muuten merkittävässä roolissa? Verrattuna siis muihin. Oliko muilla näyttelijöillä sivutoimilupa ja olivatko sellaista pyytäneet?

Vierailija

Olen seurannut vierestä oululaisia. Aivan karseaa porukkaa ja pahinta heissä on se etteivät pysy Oulussa, vaan levittäytyvät joka paikkaan pilaamaan muiden elämää.

Juuri oli juttua kuinka Pohjois- Pohjanmaalla on eniten mielenterveysongelmaisia Pohjois-Savon ohella, ei yllättänyt. Kaikki karmeimmat rikosuutisetkin tulee yleensä Oulusta.

Täysin kykenemättömiä katsomaan peiliin ja rehelliseen kommunikointiin, joko kiihkouskovaisia tai sitten päihdeongelmaisia, petollisia ja epäluotettavia. Esiintyvät kyllä puheliaina ja näennäisen mukavina, mutta hyi helvetti mitä sieltä pinnan alta paljastuu. Sekä miehet että naiset yhtä puistattavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mahtaako tässäkin tarinassa olla kaksi todellisuutta - prinsessan ja rivinäyttelijöiden. Tekeekö Merja samaa teatteria kuin Hilkka Ahde aikoinaan? Kantsisi katsoa peiliin...

Vierailija

Olen asunut oulussa osan elämää. Kyllä oli mukavaa, ei valitettavaa ihmisissä, tai maisemissa.

Jopa on käynyt huono tuuri merja larivaaralle. Mistä lie hän onkin niin hyvin pysynyt mielessä, vaikka on kauan ollut julkisuudesta pois. Persoona, mutta onpa erikoisia kateuden kohteita, jos lasten määrä yms. Oulun seudulla kuitenkin on myös lestadiolaisia, tuskin Larivaaralla sellainen perhe on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat