Marjatta

Sain tarpeekseni asunnon vuokrauksesta, ihan taloudelliset syyt pakottaa myymään. Asunto vaatii "pientä laittoa" kun ei vuosiin tehty mitään. Mikä olisi kätevin ja helpoin tapa? Itsellä ei ole aikaa remonttihommiin, eikä taitoa. Mielellään myyntihintaa korottava remppa.

Sivut

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Välittäjillä on stailauspalvelut. Jos remppaa tarvii niin googleta asunnon myyntiremontti. Kyllä siihenkin on palvelu varmaan keksitty.

Vierailija

Itseasiassa Hesassa on Louder joka varastoi tavarat, remontoi ja myy asunnon. Asut tämän ajan Foremonin kalustetussa asunnossa, kunnes muutat uuteen asuntoon. Tai vanhaasi. Oma valintasi. Kätevää.

Vierailija

Mielenkiinnolla seuraan tätä kirjoittelua kun itselläkin pian edessä sama homma. Lisää kiitos vinkkejä. Olisi kyl mukava tietää et mikäs kiinteistövälitys tarjoaa kaikki palvelut

Ilmo

Olisi kohta sama edessä joulun jälkeen heti. Olisi naiseni asunto sekä omani mitkä molemmat pitää myydä ja pientä remonttia. Kummallakaan ei ole aikaa siihen ja kerran on firma tarjolla siihen niin todellakin me halumme hyödyksemme sen käyttää. Pitääkin varmasti olla ajoissa yhteydessä sinne Louderiin. Niillä onkin näköjään facebookissa oma sivusto.

Vierailija

Hyvä keksintö tämä palvelu. Ei ole aikaa eikä taitoa remppaan. Asunnosta täytyy saada kunnon hinta että pääsee kiinni uuteen.

Vierailija

Asunnon myynti on hirvittänyt näistä samoista syistä, remppa, kaikki ylimääräinen tavara. Loistaa että kokonaisvaltainen palvelu käytössä. Pelastaa hermoromahdukselta.

Vierailija

Kävin katsomassa facebookin puolella tuota Louderin kiinteistövälitysfirmaa ja siellähän olikin todella hyvä video heidän toiminnastaan. Super hieno juttu. Tulen taatusti käyttämään heidän palveluja kun edessä tuo myymis juttu. Kaikki palvelut saman katon alta löytyy.

Vierailija

Moni ostajahan nimenomaan etsii asuntoa jota ei ole rempattu. Haluaa oman makunsa mukaiseksi itse remontoida. Riittää kunhan myytävä asunto on puhdas ja siisti! Ylimääräistä roinaa voi alkaa jo viedä kirppikselle/Konttiin/kierrätyskeskukseen. Me saimme omakotitalomme heti myytyä ilman remppaakin.

Vierailija

Olen itse saanut myytyä kolme asuntoa. Viimeiseen joutui tekemään keittiön, pesuhuoneen, hiomaan ja lakkaamaan parketin. Ostaja teki nämä ja kyllä jouduin hintaa katsomaan alas. Vieläkin harmittaa kun yhtiö olisi kustantanut pesuhuoneen remontin. Onhan näitä jotka ostavat halvalla, remontoivat halvalla ja kiertoon vaan.

Vierailija

Onhan se meilläkin kokemusta siitä että ollaan itse ostettu rempattava asunto ja hups miten remppaaika venähti vuodella. Nyt kun olemme ostamassa toista asuntoa niin päätimme ettei yhtään rempattavaa enää. Joten taatusti tullaan ottamaan yhteyttä tuollaiseen firmaan mistä saamme kaiken palvelun mitä nyt tarviikaan olla. Helpolla näin iän myötä kiitos jo.

Vierailija

Nyt kyllä tuli oikeaan aikaan tämä tieto! Huomenna tulee pari välittäjää tekemään hinta-arvioo asunnosta. Taidan soittaa vielä tähän kolmanteen. Olen varma että kaksi ensimmäistä huomauttavat että pieni päivitys olisi tuonut kymppitonnin lisää....

Vierailija

Oih kiitos et sain vinkkiä. Toivottavasti löydämme uuden kodin jouluksi vieläpä. Mahtavaa löytää tuollainen kiinteistövälitysfirma jolta saa palvelut kaikki. Pitää soitella heti maanantaina sinne.

Veikko

Mielenkiintoinen juttu. Aloimme vaimon kera innostumaan myös et mitäpä jos vaikka mekin myytäisiin asuntomme ja käytettäisiin tuota kiinteistövälitys firmaa. Ei kummallakaan meistä ole enään mahdollista remppakaan tehdä kun on kaikkia isoja vaivoja. Pois vaan omaisuus käsistämme ja nautitaan vielä itse niistä ja voisimme muuttaa jopa pysyvästi vuokralle. Eipähän jäisi kellekkään sitten mitään vaivoja. Taidan heti huomenna soittaa ja pyytää arvioimaan meille. Kyllä on hyviä palveluja nykyään tarjolla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat