Meikkiguru paljasti rajaustekniikan, joka sopii ihan kaikille silmille – erityisesti siitä hyötyvät raskasluomiset

Meikkiguru paljasti rajaustekniikan, joka sopii ihan kaikille silmille – erityisesti siitä hyötyvät raskasluomiset

Tässä tekniikassa silmä rajataankin ripsien alapuolelle jäävä yläsisäluomi.

Oletko kuullut yläsisärajauksesta? Se tekee ripsistä tuuhean näköiset eikä pienennä liikkuvaa luomea. Helpompi vaihtoehto on push liner -rajaus. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kauneuden edestä kärsittävä?

"Tekniikka... saattaa aluksi saada silmät vetistämään. Muutaman kerran jälkeen tunteeseen kuitenkin tottuu."

Niin, että tökitään silmiin niihin kuulumatonta ainetta, kärsitään ja kenties totutaan ?!

Kyllä ei.

Vierailija

Mitähän silmälääkärit sanovat moisesta? Että silmän sisäpuolelle pitäisi laittaa jotain sellaista kemikaalia, joka ei sinne todellakaan kuulu? Ei kuulosta kovin fiksulta.

Sottaa

Muuten hyvä, mutta silmäänhän nuo aineet päätyvät, ärsyttämään. Sisäpuoli luomirajasta on kosteaa, ei siellä mikään kauaa pysy. 

Vierailija

Tuommoset silmäluomen sisäpuolelle tehtävät rajaukset ovat vaarallisia - nytkin on toisessa silmässä verenpurkauma - silmämunan valkuainen ollut jo viikon tulipunainen mitä siihen sanoo arvon kosmetologi ?

Vierailija

Ihan sama laittaako sen yläripsien tyveen vai alaripsien tyveen. Mä oon tehny teinistä lähtien tota ja sinne silmään voi laittaa silmäturvallisia aineita ja nykyään on kestävämpiä koostumuksia niin pysyy siellä kosteellakin. Vanhan ajan kajaalithan siellä ei pysy kauaa, mut tosiaan ei mikään uus juttu.

vanhakikka

Joo, tuo on ihan vanha kikka, juurikin jo sieltä 70-luvulla. Ja silloin oli helppoa kun oli harjamaskarat ym. Ja tse tuon kanssa opin, ei "löytynyt netistä". - Jälleen siis pyörä keksitty uudelleen.

Vierailija

Tämähän on vanha kunnon "näin-häivytän-vanhan-naisen-silmät" - kikka. Kamalimman näköistä siis on kun vanhemmalla naisella on ylärajaus ja ripsaria ja tämä vaaleanpunainen yläsisäsilmäluomi pitkästi näkyvissä. Näitä näkee jopa lehtikuvissa. Pelkkä ylärajaus jos on niin se vanhentaa ihmistä entisestään. Oikein huutaa katsomaan miten ripsiraja on noussut. Ehdottomasti ylärajaus ja sen lisäksi sisärajaus ylöluomeen. Silloin katse on skarppi ja ikää häipyy kymmenen vuotta ainakin.

Miettikää vähän, kun pupujen silmiin tökätään näitä kuukaudesta toiseen, kun testataan kosmetiikkaa 🐇🐇🐇😿
Ja ennenkuin joku änkyttää, että EU on kieltänyt, niin Kiina ja Aaxian maat vaativat edelleen koe-eläintestit.
Siellä on niin mielettömät markkinat etteivät valmistajat paljoa mieti eläineettistä kulutusta, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

Vierailija

Ja tuon vuoksi kaneja kidutetaan eläinkokeissa. Niitä meikataan tuolla tavalla, jotta saadaan selville alkavatko silmät vuotaa. Onhan sekin tietysti työtä, muttei kovin eettistä silti eikä taatusti välttämätöntä elämisen kannalta. Ehkäpä voit elää jopa ilman rajauksia ja voimakkaita silmäputsareita.

Vierailija

Juu, noin on tehty jo varmaan aiemminkin kuin 70-luvulla, milloin itse tuon opin. Sitä kutsuttiin kajal-rajaukseksi, ja siihen tarkoitetut kynätkin olivat kajal kohl -nimellä varustettuja. Taas luulin oppivani jotain uutta tästä artikkelista, mutta jälleen huomasin, ettei mitään uutta auringon alla.

Vierailija

Kertokaa, miten saa sen rajauksen pysymään siellä ylhäällä! Minulla se toimii kuin leimasin ja hetken päästä on rajaus myös alaluomella.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat