Elina Kiikko

Vierailija

Luin Elina Kiikon haastattelun uudesta lehdestä ja eräs asia pisti silmään kyseisestä jutusta. Elina Kiikko sanoo "Yleensä haluan yöpyä vain hotelleista, joten olin aiemmin käynyt mökillä vain PÄIVÄSAIKAAN." Taitaa olla kyseessä todellinen prinsessa.

Kommentit (7)

Vierailija

niinpä,minustakin olisi ihanaa lähteä tyttäreni kanssa matkalle ja ajelemaan tosta vaan.se olisi sitä mistä nauttisin ja rentoutuisin. tässä vaan ollaan köyhiä enkä omista ees autoa joten kotona kökötetään

Vierailija

Elina Kiikosta on luettu nyt ihan tarpeeksi, teemana yleensä hänen luottavainen suhteensa Ilkka Kanervaan miehen "taipumuksista" huolimatta tai sitten hänen laihtumisestaan. Riittää jo, MeNaiset! Oletteko joku Elina Kiikon oma luottolehti? Tästä henkilöstä ei tarvitse tehdä enää yhtään juttua.

Vierailija

Olin TODELLA pettynyt nähdessäni Kiikon lehden kannessa. Oli heti arvattavissa, että taas nyyhkitään laihduin liikaa stooria. Parasta Me Naisissa on mielestäni ollut se, että haastateltavat ovat olleet eri henkilöitä kuin muissa lehdissä. Tähän on tosin tullut muutos jo jokin aikaa sitten. Samat naamat kuin kaikissa muissakin naisen lehdissä toistamassa samaa asiaa. Nyt ryhdistystä tai vuosien kestotilaus päättyy keväällä!

Vierailija

Kiva kun joku muukin valittaa Kiikosta! Ällistyin kun sama naama oli toistamiseen lehdessä vähän ajan sisään. Moni on toivonut kansiin aivan "tavallisia" arjen sankareita ja samaa toivon minäkin! Muuten lehti on edelleen paras Meidän perheen ohella.

Vierailija

Juttu Kiikosta ei sinänsä herättänyt sen suurempia tunteita mihinkään suuntaan, mutta sanokaa nyt joku hänelle, että ei anna koiralleen enää maksalaatikkoa!! Koira voi kuolla, jos se saa jatkuvasti suuria määriä maksalaatikkoa. Maksalaatikko voi aiheuttaa a-vitamiinin yliannostuksen, siinä oleva sokeri, suola ja rusinat ovat koiralle haitallisia. Maksalaatikkoa voi toki antaa vähän kerrallaan ja silloin tällöin, mutta pääruokana se ei ole hyväksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat