Kansikuva

Vierailija

Hei

Harvoin minulla kärähtää pinna naistenlehden vuoksi. Mutta tänään: Elina Kiikko taas kannessa. Mitä omaa hän on tehnyt tullakseen jatkuvasti haastatelluksi? Lihonut ja laihtunut? Hän on vain antanut naisille esimerkin, että voi ottaa henkisesti köniin jatkuvasti ja taas jatkaa elämää iloisesti parisuhteessa. Tällainen viestikö halutaan antaa lukijoille?

Kommentit (4)

Vierailija

Just näin! Ikinä en ole palautetta naistenlehden sisällöstä antanut, ja nyt kun tulin sen tekemään, oli ylläoleva kirjoittaja pukenut minunkin tuntemuksen hyvin sanoiksi! Jos lehti on muka uudistunut (ei muuten mitenkään hyvällä tavalla, btw..), niin kannattaisiko fonttien ja palstojen sijaintipaikkojen lisäksi tehdä ihan konkreettisiakin muutoksia: ei enää sitä samaa juttua Elina Kiikosta tai muista "kestosuosikeista"!!! Onneksi oma tilausjakso loppuu maaliskuussa - tykkään enemmän "Me(vahvat)naiset" -tyyppisistä jutuista (joita niitäkin lehdestä löytyy) kuin "Me(kynnysmatto)naiset" -ikivihreistä! Kiitos.

Vierailija

Samaa mieltä edellisen kanssa. Uudistunut lehti ehkä oli, mutta totaalisesti huonoon suuntaan. Minkä takia on pakko tehdä muutoksia, jos olemassaoleva on hyvä ja toimiva. Jos en olisi tilaaja (ensimmäisen kerran se muuten harmitti), olisi lehti jäänyt hyllyyn, sillä Elina Kiikko saa "kamalaa kun laihduin, kamalaa kun en saa painoa lisää" -vouhkaamisellaan mitan täyttymään! Etsin aikoinaan loistavaa, napakkaa ja kiinnostavaa naistenlehteä ja sellaiselta Me Naiset silloin vaikutti. Kahden uudistetun numeron jälkeen taidan palata lehtihyllylle etsimään seuraajaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat