Artikkelista: Me Naiset uudistui!

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
tunnustan: kävin harharetkillä mutta palasin kotiin, me naisten lukijaksi! tuntuu todella siltä kuin olisin palannut KOTIIN. vähän olitte tehneet poissaollessani pientä pintaremonttia; uutta maalipintaa, jokunen uusi kaluste, vähän stailausta. mutta tunnistan edelleen kotini! kaikki tärkeä on vielä olemassa - ja jo yhden hätäisen vilkaisun jälkeen löysin ne kaikki.--never say never mutta nyt en aio lähteä kotoa mihinkään. en vaikka miten maailma viekoittelisi tai markkinamiehet kännykkääni soittelesivat! ystävällisin terveisin "paluulukija" lege pajari-kosonen

Vierailija

Uudessa ulkoasussa ei ollut muuten mitään vikaa, mutta kaipaan syvästi vanhan lehden jaottelua, leffat, musiikki, kirjat -> jokaiselle oma sivu. Nyt ne oli typistetty kahteen tai oikeastaan yhteen sivuun... :( muuten ulkoasu oli raikas, mutta sisältöön ja tiettyihin juttukonsepteihin ei olisi saanut liikaa
puuttua.

Vierailija

Uusi ulkoasu ei sytyttänyt. Lehti vaikutti sekavalta ja epäkiinnostavalta. Mieleen tuli kauppojen kanta-asiakaslehtien tyyli, eikä mitenkään positiivisessa mielessä. Lehti ei houkutellut lukemaan.

Olen tilannut lehteä kymmenen vuotta, mutta nyt on tilaus katkolla :(

Vierailija

Kirja-, musiikki- ja leffa-arvosteluista on saanut paljon hyviä vinkkejä. Olen pettynyt, jos nyt näille kaikille on varattu vain yksi sivu :(

Vierailija

Uudistuksessa on todellakin matkittu Annaa! voi yäk =(
Kansi oli kuin 60-luvun aikakausilehdestä.

palatkaa entiseen ulkoasuun tai tehkää parempi uudistus, jos pitäisin tälläisesta ulkoasusta tilaisin Annan. Me naiset on ollut tasokkaampi lehti kuin mikään muu!

Vierailija

Lehti oli kuin suoraan Anna-lehden kopio! Etusivu ei erotu millään tavalla muiden lehtien joukosta. Kirja-arvosteluja ei ollut nimeksikään,mikä oli lehden parasta antia. Olen harkinnut myös lehden tilauksen lopettamista, mutta katsotaan muuttuuko mielipiteeni parin lehden jälkeen. Lehti oli jotenkin sekava,jutut epäolennaisessa järjestyksessä ja muutenkin jäi tyhjä maku!

Vierailija

MeNaisten uusi ulkoasu on tylsä. Otsikon fontti on vanhanaikainen ja mainoksia on artikkelien välissä siellä täällä sekavasti. Tosiaan toivon että kyseessä oli vain tämän lehden mokia ja ensi viikolla saadaan taas kunnon lehti. Uudistuksissa ei ole mitään pahaa mutta huonompaan suuntaan menoa en kannata.

Vierailija

Samaa mieltä kuin edelliset ulkoasusta, ei sytytä ja mielestäni ruma. Aika halvan näköinen lehti nyt, ennen se oli tyyliikäs. Otsikon fontti teki lehdestä Menaiset ei Me Naiset.

Vierailija

En edes huomannut uudistuksia ennenkuin täältä luin niitä tapahtuneen, joten selasin lehden uudelleen. Tosin lehti on ollut jonkun verran tauolla, joten ei ihan tuoreessa muistissa ulkoasu. Jutut olivat kuitenkin edelleen hyvä ja tasokkaita, vaikka tuo nimi todellakin tuossa kannessa on kohtuutylsällä fontilla... Muuten mielestäni ihan ok. :) Anna -lehteä en ole lukenut, joten en tiedä kuinka paljon nyt sitä muistuttaa.

Vierailija

Etusivusta en pitänyt, mieleeni tuli heti ET-lehti, fontti sama. Lehtiuudistus teki lehdestä tunkkaisen, sekavan,ei innostavan. Entisiä lehtiä lukiessa,luki sitä innolla ja oottaen uuden ilmestystä. Uusi lehti pettymys. Lehden paras "Kolumni" oli poistettu, siitä suuri miinus. Siiryin kestotilaajaksi, mutta 100% lopetan tilauksen, jos jatko lehdet ovat tälläisiä sekavavia surkean.....
Todellakin Anna-mainen, ET-mainen. EI KIITOS !!!!

Vierailija

Postilaatikosta putkahti uudistunut Me Naiset: ilokseni havaitsin, että toimittaja Salmen laatima Viikon olennaiset oli jätetty pois. Selattuani lehden loppuun jouduin valitettavasti pettymään - siellähän tämä palsta oli. Tämä on syy miksi en enää aio jatkaa lehden tilausta. Kyseinen palsta rikkoo mielestäni hyvän tavan mukaista journalismia ja on vastoin naistenlehden perusperiaatteita: hyvä naistenlehti kertoo objektiivisesti eri aihepiireistä ollen silti reilu kanssasisaria ja -veljiä kohtaan. Toivottavasti toimituksesta joku voisi vastata, mitä tai kenen tarkoituksia tällaiset hengentuotokset palvelevat?

Vierailija

uudistus on mieluinen,pidin paljon.lehti on nyt nuorekkaampi!vimppa osio oli hauska uudistus!muotia ja julkkiksia on lisätty,siitä ISO plussa.hyvää viihdettä ja muuta mielekästä.tilaus jatkuu ehdottomasti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat